Hegeraat

Dakreiniging

Dak- en gevelreiniging

Hegeraat Leidekkersbedrijf heeft zich sinds enkele jaren gespecialiseerd in het reinigen van daken en gevels. Wij reinigen vervuilde natuurleien, leipannen en dakpannen. Daken worden naar verloop van tijd vuil, dit kan diverse oorzaken hebben maar is onvermijdelijk. Vervuiling zoals: mossen, algen, stofdeeltjes en vogeluitwerpselen vergrauwen uw dak/gevel en daarmee ook uw pand. Bekijk bijvoorbeeld dit project, waarbij een leipannen dak gereinigd is en weer uitziet als nieuw.

In tegenstelling tot schoonmaakbedrijven beschikken wij ook over de kennis van daken en kunnen wij samen met u beoordelen of uw dak verantwoord kan worden gereinigd. Dit is namelijk afhankelijk van de staat van uw dak.
Hegeraat Leidekkersbedrijf reinigt met water dat door middel van speciaal materieel onder hoge temperatuur en druk zijn werk doet, milieubewust en vakkundig. In gevallen van ernstige veroudering is dit soms niet meer mogelijk. Om lekkages met eventuele vervolgschade te voorkomen adviseren wij u dan kosteloos voor een vervolgstap. Daarnaast beschikken wij over de kennis en kunde om gebreken aan uw dak tijdens het reinigingsproces professioneel en adequaat te verhelpen. Wij zijn u van dienst in de heel Nederland. Dus wenst u uw dak te laten reinigen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als extra service spuiten wij ook u goten schoon en wordt uw dak nagelopen op lekkages.

Zowel nieuw als geïmpregneerd
Heeft u door ons een nieuw dak laten aanbrengen of een bestaand dak laten reinigen, dan is het verstandig om uw dak door ons te laten impregneren. Het impregneren van uw dak zorgt er immers voor dat uw pand langer zijn (nieuwe) prachtige uitstraling behoudt.

Milieubewust en vakkundig
Wij hebben in samenwerking met specialisten twee types impregnatievloeistof ontwikkeld, speciaal voor zuigende en niet zuigende materialen. Hiermee kunnen wij natuurleien, lei-, keramische- en betonpannen behandelen. De vloeistoffen worden via verneveling van dichtbij aangebracht door een ervaren dakdekker. Onze middelen zijn op basis van alcohol welke als veilig getest zijn voor mens en natuur. Het middel is dusdanig getest, dat de leverancier 10 jaar garantie geeft op de werking van de impregneervloeistof. Hegeraat Leidekkersbedrijf is overtuigd van het product en geeft daarom vijf jaar garantie op een mos en aanslag vrij dakvlak.

Eigenschappen

  • Reiniging met heet water onder hogedruk
  • Impregneren met 5 jaar schoongarantie
  • Milieuvriendelijk
  • Mogelijk zonder steiger
  • Toepasbaar op leipannen, leien, betonpannen, keramische pannen en metselwerk

Wilt u meer informatie over dakreiniging door Hegeraat Leidekkersbedrijf? Neem dan via 0486-462038 telefonisch contact met ons op.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram