Hegeraat

Loggia

Een loggia is de sfeermaker aan uw huis

Met een loggia brengt u een sfeermaker aan uw huis aan. Met een uitnodigend en royaal uiterlijk en de open structuur biedt een loggia veel extra’s aan uw pand. Ideaal om te plaatsen aan uw huis of in uw tuin. En als u er dan ook nog een bijzonder dak, bijvoorbeeld van leisteen op plaatst, is de loggia helemaal een blikvanger. Hegeraat Leidekkersbedrijf zorgt voor de juiste kwaliteit en stijl van uw loggia. Vanzelfsprekend plaatsen we deze professioneel en veilig.

Een loggia heeft een chique uitstraling

Een loggia kan deel zijn van uw bestaande pand of er van losstaan. Het bouwwerk is te herkennen aan de open ruimte of galerij en de chique uitstraling. Het doet vooral denken aan de Romeinse tijd of aan de Renaissance. In die tijden was deze bouwwijze dan ook uitermate populair. Daar waren ze geplaatst op hoeken van huizen of als onderdeel van een schuin dak. Deze laatste optie is in Nederland tegenwoordig ook weer populair. Heeft u bijvoorbeeld geen mogelijkheid voor een balkon, maar wil u wel graag een plek om heerlijk buiten te kunnen zitten. Dan is een loggia een uitstekende oplossing. Een loggia kan omschreven worden als een inpandig balkon, open ruimte of galerij. U maakt uw pand helemaal af met een borstwering of balustrade.

Bent u van plan een loggia te plaatsen of benieuwd naar de mogelijkheden bij uw pand of bouwproject. Wij adviseren u graag en brengen zo nodig natuurlijk ook een passende offerte uit. Via ons contactformulier zijn wij direct bereikbaar.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram