Hegeraat

Lood

De praktische kwaliteit van lood

De praktische kwaliteit van lood gecombineerd met de fraaie uitstraling maakt dit tot een veelgebruikt materiaal bij historische bouwwerken. De dakgoot, een dak ornament, gevel of compleet dak van lood was zeker niet vreemd. De bijzondere eigenschappen van lood zorgen ervoor dat het materiaal nog steeds wordt gebruikt bij de realisatie van bijzondere gebouwen. Torens, kerken en moderne architectonische hoogstandjes kunnen niet om loden elementen heen.

Het herontdekken van lood

Ook bij particuliere panden worden loodwerkzaamheden verricht voor het realiseren van een hoogwaardige afwerking. Daarvoor zoekt u natuurlijk wel een kwalitatieve leverancier en verwerker. U zoekt Leidekkersbedrijf Hegeraat.

Hegeraat Leidekkersbedrijf levert op de Nederlandse markt een onderscheidende kwaliteit bij het plaatsen, onderhoud en de renovatie van lood. Wij zijn, als één van de weinigen partijen in het land, gespecialiseerd in het leveren, installeren, repareren en onderhouden van loodwerk, met name op daken.

Onze ervaring en expertise garanderen de hoogste kwaliteit loodwerk. Graag adviseren we ook u over de mogelijkheden. Daarvoor komen we bij u op locatie om de situatie te bekijken en het project door te spreken. Vervolgens kunt u van ons een helder omschreven offerte tegemoet zien, waarmee u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Via het contactformulier ligt de weg naar prachtig loodwerk ook voor u open!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram