Hegeraat

Natuurleien

Een leien dak geeft een exclusieve uitstraling

Een leien dak geeft een exclusieve uitstraling aan uw pand. Vroeger waren alleen kastelen, kloosters en kerken voorzien van een leien dak, maar nu heeft ook u de mogelijkheid hiertoe. Het bijzondere product zorgt voor een perfecte afwerking van uw pand en geeft daarnaast een zeer mooie luxe uitstraling mee. Voor een goed leien dak moet de dakdekker echter wel gebruikmaken van natuurleien. Daarmee wordt het dak namelijk van onberispelijke kwaliteit. De dakdekker dient hiervoor over een goede expertise te beschikken.

De gouden combinatie van kwaliteit in materiaal en expertise is in handen van Hegeraat Leidekkersbedrijf. Het vakmanschap van ons bedrijf is algemeen bekend. Om die reden worden we dan ook geregeld ingeschakeld voor het maken van een leien dak. Of het nu gaat om nieuwe of monumentale panden, we staan altijd graag voor u paraat. Een dak dat de monotonie in het bouwen doorbreekt, is het resultaat. Daarbij zal het dak onder alle omstandigheden stormvast zijn. Een oplossing die zowel esthetisch als praktisch is. In alle gevallen krijgt u van ons een goede garantie mee. Bij een onverhoopt probleem komen we altijd met een passende oplossing voor uw leien dak.

Mocht u vragen hebben over onze dienstverlening dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram