Hegeraat

Zink

Zinkwerk geeft een strakke uitstraling

Bij zowel historische als moderne panden ziet u vaak het materiaal zink terugkomen. Het geeft een prachtige uitstraling aan de gevel, dakgoot of het gehele dak van een pand. Vanwege de goede kwaliteit en uitstraling van zinkwerk wordt dit materiaal vandaag de dag nog steeds gebruikt. Zink is op tal van manieren te gebruiken: bij bijvoorbeeld bedrijfspanden en woningen. Wanneer u wilt kunnen rekenen op een hoge kwaliteit zinkwerk dan bent u bij Leidekkersbedrijf Hegeraat op de juiste plaats.

De kwaliteit die wij afleveren bij u wordt binnen de Nederlandse markt ervaren als onderscheidend en bijzonder. Wij zijn namelijk als één van de weinigen gespecialiseerd in het leveren en het installeren van koperen of zinken roevendaken en felsdaken. Als jong en dynamisch bedrijf bieden we u de hoogste kwaliteit en de beste garantie in zinkwerk.

We maken graag heldere afspraken met u en vinden het prettig alle mogelijkheden door te nemen voor uw dak. Dat kan bij u thuis maar ook op de locatie. Uw offerte zal duidelijk en overzichtelijk zijn, waardoor u niet voor ongewenste verrassingen hoeft te komen staan. Met Hegeraat Leidekkersbedrijf weet u waar u aan toe bent. Neem contact met ons op en laat uzelf verrassen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram