Hegeraat

Zinken dak

Een zinken dak geeft een exclusieve uitstraling

Een zinken dak van ons bedrijf geeft uw pand een exclusieve uitstraling. Wij werken door heel Nederland, van Wassenaar, Eindhoven tot aan Amsterdam en Den Haag. Een lange tijd terug waren alleen kloosters, kerken en kastelen voorzien van zinken dak. Die tijd is nu voorbij. Ook u kunt een dakbedekking in zink krijgen op uw woning in Gelderland, Brabant of Utrecht. Een dakdekker van ons bedrijf komt graag bij u langs om u hiermee te helpen. Een zinken dak zorgt voor een goede isolatie en heeft een zeer mooie uitstraling. Wij maken gebruik van de juiste expertise en materiaal van een onberispelijke kwaliteit. Zo krijgt u een dakbedekking van zink waar u jarenlang van kunt genieten.

Zinken dak voor nieuwe en monumentale panden

Door de gouden combinatie van expertise en kwalitatief goed materiaal kunnen we bij Hegeraat Leidekkersbedrijf uw wensen mogelijk maken. Ons vakmanschap is algemeen bekend en om die reden worden we ook geregeld ingeschakeld voor de maak van een zinken dak. We staan altijd voor u paraat: of het nu gaat om een dakbedekking van zink voor om nieuwe of juist monumentale panden. Het resultaat is iedere keer weer hetzelfde: een dak dat bestand is tegen alle weersomstandigheden. Het is praktisch, esthetisch en u krijgt daarnaast een goede garantie van ons.

Zinkwerk voor het hele huis

Onze ervaring in zinkwerk beperkt zich niet tot dakbedekking van zink. Bij ons kunt u ook terecht voor een zinken gevelbekleding. Met dit onderhoudsvriendelijke materiaal geeft u uw gevel een unieke look.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram