Hegeraat

Zinken dakbedekking

Het fraaie van zinkwerk aan een pand

Een zinken dakbedekking geeft uw pand een exclusieve uitstraling. Vroeger waren het vooral kastelen, kerken en kloosters die waren voorzien van deze bedekking. Maar nu kunt u ook uw dak hiermee laten bekleden. Wij zijn uw partner als het gaat om een zinken dakbedekking voor uw woning. Dit zorgt namelijk niet alleen voor een mooie uitstraling maar draagt ook bij aan een goede isolatie van het pand. Onze dakdekkers beschikken over de juiste expertise en werken met kwalitatief goed materiaal. Een zinken dakbedekking is onder alle omstandigheden stormvast.

Voor wie?

Ons bedrijf wordt door talloze partijen gevraagd: veelal door particulieren, maar ook door bisdommen, woningcorporaties en de Monumentenzorg. Het resultaat is een zinken dakbedekking naar wens. Bekijk voor onze projecten pagina om te zien wat Hegeraat Leidekkersbedrijf o.a. heeft gemaakt. Daarbij geven wij u alle garanties, al zijn we er van overtuigd dat eigenlijk niet nodig is. Wilt u ook een passend advies voor het dak van uw pand en heeft u interesse in zinkwerk, neem dan contact met ons op. We kunnen een afspraak maken bij u thuis of elders. Verder stellen we graag een heldere, vrijblijvende offerte voor u samen, zodat u niet met ongewenste (financiële) verrassingen wordt geconfronteerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram