Hegeraat

Zinken dakgoot

Een dakgoot van zink zorgt voor uitstraling

Uw pand krijgt pas echt uitstraling wanneer u het voorziet van een zinken dakgoot. Wellicht heeft u het idee dat zo’n dakgoot enkel nog maar toepasbaar is op historische panden; het tegendeel is waar. Ook bij nieuwe – en moderne- panden kan een zinken dakgoot het onderscheid zijn. Van bedrijfspand tot woning: bij elk pand past een zinken dakgoot. Wanneer u zelf de keuze maakt voor deze hoge kwaliteit dakgoten dan bent u bij Hegeraat Leidekkersbedrijf aan het juiste adres.

Onderscheidend binnen de Nederlandse markt

Ons bedrijf is met de kwaliteit van zinken dakgoten op afstand onderscheidend binnen de Nederlandse markt. We zijn namelijk als één van de weinigen gespecialiseerd in de installatie van zinken roevendaken en felsdaken. Het realiseren van een zinken dakgoot is voor ons een dagelijkse bezigheid. Dus wanneer u voor ons kiest, kiest u voor een betaalbare en duurzame kwaliteit.

Tijdens een persoonlijk gesprek bij u thuis of op locatie bespreken we graag de mogelijkheden met u. We adviseren u over alles wat relevant is bij de plaatsing van uw nieuwe dakgoten, zinkwerk en over de prijzen. Bent u nu al benieuwd hoe uw dak eruit kan zien, neem dan snel contact met ons op.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram