Extra diensten

Extra diensten

Extra diensten

Extra diensten

De kroon op uw dak

Na het aanbrengen van een nieuw dak kan het aanpakken van uw bestaande schoorsteen het perfecte plaatje afmaken.
Uw schoorsteen kan op diverse manieren onderhanden worden genomen. Bij ernstige veroudering is soms het opnieuw opmetselen het beste alternatief, maar in veel gevallen is het reinigen en impregneren al voldoende. Tevens bieden wij diverse op maat gemaakte schoorsteenkappen aan, deze zorgen voor een strakke uitstraling en beschermen uw schoorsteen.

Alles onder één dak

Wij ontzorgen u van uw project door alle vereiste benodigdheden aan te bieden zoals, steigers, liften, schaftwagen, bouwhekken, verlichting, toiletunits etc. Door onze jarenlange ervaring in de branche beschikken wij over het benodigde materiaal en materieel voor bijvoorbeeld het plaatsen van een degelijke en veilige steiger.

Asbest
Naast het verwijderen van diverse soorten dakbedekkingen werkt Hegeraat Leidekkersbedrijf ook nauw samen met gecertificeerde asbestsaneerders. Hegeraat Leidekkersbedrijf treedt namens u op als contactpersoon en controleert in overleg met u de planning. Op die manier voorkomt u, dat uw pand langdurig voorzien is van een tijdelijke afdichting en bent u eerder uit de steigers.

Milieubewust en vakkundig

Energie en het besparen daarvan is de laatste jaren steeds vaker het onderwerp van gesprek, uw dak heeft hierin een grote rol. Warme lucht stijgt en hierdoor verliest een woning via het niet of matig-geïsoleerde dak veel energie. In combinatie met het relatief gezien grote oppervlak van het dak gaat hierdoor extra veel energie verloren. Het isoleren van het dak heeft dan ook veel effect, zowel op de energiekosten als op de behaaglijkheid van uw pand. Hegeraat Leidekkersbedrijf werkt met diverse isolerende materialen voor zowel bestaande als nieuwe situaties.

Zonnepanelen
De combinatie van dakisolatie met zonnepanelen verlaagt u uw energiekosten, verhoogt u uw energielabel en daarmee ook de waarde van uw pand, een verstandige investering dus. Wij bieden dit volledig aan, zowel het waterdicht bevestigen van de zonnepanelen als de aansluiting in uw meterkast behoord tot onze expertise. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u met ons contact opnemen.

Dakkapellen

Wat niet iedereen weet is dat Hegeraat Leidekkersbedrijf ook maatwerkdakkapellen levert met de kwaliteit en service zoals u van ons gewend bent!

De onderstaande opsomming geeft een aantal voordelen, die het realiseren van een maatwerkdakkapel met zich meebreng:

• Meer ruimte, licht en comfort
• Zichtbare woning verfraaiing
• Persoonlijk contact van offerte tot plaatsing
• In drie a vier dagen geplaatst en afgewerkt
• Geen standaard uitvoering, maar maatwerk
• Veel onderhoudsvrije afwerkmogelijkheden
• Ook afwerking in zink, koper, lood en natuurleien mogelijk
• Waarde toename van uw huis door meer m3 inhoud

Hegeraat Leidekkersbedrijf biedt naast maatwerkdakkapelen, ook dak werkzaamheden in dakbedekking.
Wilt u meer weten over onze dienstverlening, neem dan via 0486-462038 contact op met ons. Onze enthousiaste medewerkers staan u graag te woord!

Neem vrijblijvend contact met ons op.