Leien

Leien

Leien

Leien

Leien

Leien dakbedekking een exclusieve uitstraling

Een leien dakbedekking geeft een exclusieve uitstraling aan uw pand. Daar waar vroeger vooral exclusieve panden zoals kloosters, kerken en kastelen voorzien waren van een leien dakbedekking, is de lei nu voor u toegankelijker dan ooit. Met een leien dakbedekking boekt u niet alleen esthetische verbeteringen, ook in waarde zal uw pand toenemen gezien de exclusieve uitstraling. U laat een leien dak op uw woning in Den Bosch, Nijmegen, Eindhoven, Utrecht, Oss, Breda, Tilburg of elders natuurlijk aanleggen door Hegeraat Leidekkersbedrijf.

Diversiteit
Leien zijn in diverse uitvoeringen, types, verwerkingsmethodes en kleuren te verkrijgen. Samen met onze leveranciers staan wij al jaren garant voor producten met de allerhoogste kwaliteit ongeacht de keuze die u maakt. Wij verwerken leien uit landen als Spanje, Engeland, China en Brazilië. In overleg met u bepalen wij welk type lei en verwerkingsmethode, ook wel dekking genoemd, het beste bij uw pand past.

 

Als alleen het beste voldoende is

Ons vakmanschap is algemeen bekend en daarom worden we vaak ingeschakeld om een natuur-leien dakbedekking aan te brengen bij zowel nieuwe, bestaande en monumentale panden. Wij werken voor aannemers, particulieren, bisdommen en zelfs monumentenzorg. Het resultaat: een dak van leien beschermt uw pand jaren tegen weer en wind. Leien zorgen voor een gevarieerde uitstraling doordat iedere lei beschikt over een andere structuur. Tevens zijn leien onder alle omstandigheden stormvast, waardoor ze prima tegen extreme hoogtes of stormgevoelige locaties kunnen. Esthetisch en praktisch, dat is volgens ons een ideale oplossing. Op een leien dak geven wij u een langdurige garantie en, hoewel wij ervan overtuigd zijn dat dit niet nodig is, staan wij bij onverhoopte problemen direct voor u klaar met een passende oplossing.

Eigenschappen

  • Onderhoudsvrij
  • Reinigbaar
  • Natuurproduct
  • Levensduur van c.a. 80 jaar
  • 30 jaar waterdichtgarantie
  • Diverse kleuren mogelijk
  • Diverse verwerkingsmethodes

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Hegeraat Leidekkersbedrijf biedt naast leien bedekking, ook dak werkzaamheden in koper, lood en zink. Wilt u meer weten over onze dienstverlening, neem dan via 0486-462038 contact op met ons. Team Hegeraat staat u graag te woord!

Neem vrijblijvend contact met ons op.