Hegeraat Leidekkersbedrijf is een dynamisch en gespecialiseerd leidekkersbedrijf met de nodige vakmanschap.

Een leien dak geeft een exclusieve uitstraling

Een leien dak geeft een exclusieve uitstraling aan uw pand. Vroeger waren alleen kastelen, kloosters en kerken voorzien van een leien dak, maar nu heeft ook u de mogelijkheid hiertoe. Een leistenen dak zorgt voor een perfectie isolatie van uw pand en geeft daarnaast een zeer mooie uitstraling mee. Voor een goed leisteen dak moet de dekker echter wel gebruikmaken van natuurleien. Daarmee wordt het dak namelijk van onberispelijke kwaliteit. De dekker dient hiervoor over een goede expertise te beschikken.

Leien dak laten maken door een specialist

De gouden combinatie van kwaliteit in materiaal en expertise is in handen van Hegeraat Leidekkersbedrijf. Het vakmanschap van ons bedrijf is algemeen bekend in de wijde regio van Gelderland, Noord-Brabant en Utrecht. Om die reden worden we dan ook geregeld ingeschakeld voor het maken van een leien dak van Den Bosch en Eindhoven tot aan Breda en Tilburg. Of het nu gaat om een dak voor nieuwe of monumentale panden, we staan altijd graag voor u paraat. Een dak dat de monotonie in het bouwen doorbreekt, is het resultaat. In alle gevallen krijgt u van ons een goede garantie mee. Bij een onverhoopt probleem komen we altijd met een passende oplossing voor uw leisteen dak. Ook als u een dak op maat wilt laten vervaardigen, staan wij voor u klaar. Onze medewerkers bekijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn.

Leien dak: stormvast en isolerend

Het dak van een woning, bedrijfspand of monumentaal gebouw krijgt met een leistenen dak een fraaie uitstraling. Een leien dak heeft naast een chic uiterlijk ook andere voordelen. Ten eerste is zo’n dak goed voor de isolatie van een pand. Dat kan een positieve invloed hebben op uw energierekening. Verder is een leisteen dak bijzonder stormvast. U hoeft niet bang te zijn dat de leien bij heftig weer snel beschadigd raken. Zodoende kunt u ook in het Nederlandse klimaat lang genieten van een leistenen dak. Het is dus een oplossing die zowel esthetisch als praktisch is.

Voordelig een leisteen dak laten plaatsen

Leisteen is een luxueus materiaal. Echter, het plaatsen of renoveren van een leien dak hoeft niet meteen flink in de papieren te lopen. Hegeraat Leidekkersbedrijf zorgt ervoor dat u tegen een scherpe prijs een leisteen dak kunt laten plaatsen. Dat komt doordat wij efficiënt werken en precies weten hoe leien zo voordelig mogelijk geplaatst kunnen worden. Daarnaast werken wij uitsluitend met eersteklas materialen, zodat u naast een gunstige prijs ook verzekerd bent van een vlekkeloos eindresultaat. Dat is de service van een specialist.

Neem contact op of vraag een offerte aan

Bent u benieuwd wat Hegeraat Leidekkersbedrijf voor u kan betekenen op het gebied van leiwerk? Of heeft u een vraag over het renoveren van een leien dak? Naam dan contact met ons op door te bellen naar 0486-462038. Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze diensten en werkzaamheden. Als u wilt weten wat de kosten zijn voor het plaatsen van een leistenen dak, kunt u online heel eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij geven u vervolgens zo snel mogelijk terugkoppeling.

Bekijk ook:

[link aantal=”4″ output=”inline”]

Neem vrijblijvend contact met ons op.