Hegeraat Leidekkersbedrijf is een dynamisch en gespecialiseerd leidekkersbedrijf met de nodige vakmanschap.

Een leien dak geeft een exclusieve uitstraling

Een leien dak geeft een exclusieve uitstraling aan uw pand. Vroeger waren alleen kastelen, kloosters en kerken voorzien van een leien dakbedekking, maar nu heeft ook u de mogelijkheid hiertoe. Het bijzondere dakleien zorgt voor een perfectie isolatie van uw pand en geeft daarnaast een zeer mooie uitstraling mee. Voor een goed leisteen dak moet de dekker echter wel gebruikmaken van natuurleien. Daarmee wordt het dak namelijk van onberispelijke kwaliteit. De dekker dient hiervoor over een goede expertise te beschikken.

Leien dak laten maken of renoveren door een specialist

De gouden combinatie van kwaliteit in materiaal en expertise is in handen van Hegeraat Leidekkersbedrijf. Het vakmanschap van ons bedrijf is algemeen bekend in de wijde regio van Gelderland, Noord-Brabant en Utrecht. Om die reden worden we dan ook geregeld ingeschakeld voor het maken of renoveren van een leien dak van Den Bosch en Eindhoven tot aan Breda en Tilburg. Of het nu gaat om nieuwe of monumentale panden, we staan altijd graag voor u paraat. Een dak dat de monotonie in het bouwen doorbreekt, is het resultaat. In alle gevallen krijgt u van ons een goede garantie mee. Bij een onverhoopt probleem komen we altijd met een passende oplossing voor uw leien dak. Ook als u een dak op maat wilt laten vervaardigen, staan wij voor u klaar. Onze medewerkers bekijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn.

Leien dakbedekking: stormvast en isolerend

Het dak van een woning, bedrijfspand of monumentaal gebouw krijgt met een leien dakbedekking een fraaie uitstraling. Dakleien hebben naast een chic uiterlijk ook andere voordelen. Ten eerste is een leistaan dak goed voor de isolatie van een pand. Dat kan een positieve invloed hebben op uw energierekening. Verder is een leien dakbedekking bijzonder stormvast. U hoeft niet bang te zijn dat de dakleien bij heftig weer snel beschadigd raken. Zodoende kunt u ook in het Nederlandse klimaat lang genieten van een leisteen dak. Het is dus een oplossing die zowel esthetisch als praktisch is.

Voordelig een leisteen dak laten plaatsen

Leisteen is geen goedkoop materiaal. Echter, het plaatsen of renoveren van een leien dak hoeft niet meteen flink in de papieren te lopen. Hegeraat Leidekkersbedrijf zorgt ervoor dat u tegen een scherpe prijs een leisteen dak kunt laten plaatsen. Dat komt doordat wij efficiënt werken en precies weten hoe dakleien zo voordelig mogelijk geplaatst kunnen worden. Daarnaast werken wij uitsluitend met eersteklas materialen, zodat u naast een gunstige prijs ook verzekerd bent van een vlekkeloos eindresultaat. Dat is de service van een specialist.

Neem contact op of vraag een offerte aan

Bent u benieuwd wat Hegeraat Leidekkersbedrijf voor u kan betekenen op het gebied van leiwerk? Of heeft u een vraag over het renoveren van een leien dak? Naam dan contact met ons op door te bellen naar 0486-462038. Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze diensten en werkzaamheden. Als u wilt weten wat de kosten zijn voor het plaatsen van leien dakbedekking, kunt u online heel eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij geven u vervolgens zo snel mogelijk terugkoppeling.

Neem vrijblijvend contact met ons op.