Hegeraat Leidekkersbedrijf is een dynamisch en gespecialiseerd leidekkersbedrijf met de nodige vakmanschap.

Een zinken dak geeft een exclusieve uitstraling

Een zinken dak van ons bedrijf geeft uw pand in Breda, Oss, Nijmegen of elders in de regio een exclusieve uitstraling. Een lange tijd terug waren alleen kloosters, kerken en kastelen voorzien van zo’n zinken dak. Die tijd is nu voorbij. Ook u kunt een zinken dak krijgen op uw woning in Gelderland, Brabant of Utrecht. Een dakdekker van ons bedrijf komt graag bij u langs om u hiermee te helpen. Een zinken dak zorgt voor een goede isolatie en heeft een zeer mooie uitstraling. Ons bedrijf maakt gebruik van de juiste expertise en materiaal van een onberispelijke kwaliteit.

Zinken dak voor nieuwe en monumentale panden

Door de gouden combinatie van expertise en kwalitatief goed materiaal kunnen we bij Hegeraat Leidekkersbedrijf uw wensen mogelijk maken. Ons vakmanschap is algemeen bekend en om die reden worden we ook geregeld ingeschakeld voor de maak van een zinken dak. We staan altijd voor u paraat: of het nu gaat om nieuwe of juist monumentale panden. Het resultaat is iedere keer weer hetzelfde: een dak dat bestand is tegen alle weersomstandigheden. Het is praktisch maar ook erg esthetisch. U krijgt daarbij een goede garantie van ons mee. Mocht zich onverhoopt eens een probleem voordoen dan komen we direct met een passende oplossing voor u.

Voor vragen en een passend advies voor uw dak, neem contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0486-462038.

Neem vrijblijvend contact met ons op.