Hegeraat Leidekkersbedrijf is een dynamisch en gespecialiseerd leidekkersbedrijf met de nodige vakmanschap.

Zinkwerk

Bij historische panden zien we regelmatig het materiaal zink. Het geeft een fraaie uitstraling aan de gevel, aan een dakgoot of het gehele dak van een pand. Vanwege de goede kwaliteit en de uitstraling van zink wordt dit materiaal vandaag de dag nog steeds gebruikt. Ook op heel moderne panden wordt zinkwerk veelvuldig toegepast en ingezet. Zink is op tal van manieren te gebruiken: zowel voor bedrijfspanden als voor woningen. Hegeraat Leidekkersbedrijf levert een hoge kwaliteit zinkwerk.

Heeft u meer informatie nodig over zinkwerk? Klik hier.

Onze kwaliteit zinkwerk maakt ons bijzonder en onderscheidend

De kwaliteit die wij leveren wordt binnen de Nederlandse markt ervaren als onderscheidend en bijzonder. Wij zijn als één van de weinige bedrijven op dit vakgebied gespecialiseerd in het leveren en het installeren van koperen of zinken roevendaken en felsdaken. Als jong en dynamisch bedrijf bieden we u de hoogste kwaliteit en de beste garantie in zinkwerk.
We maken heldere afspraken en vinden het prettig alle mogelijkheden voor uw dak met u door te nemen. Dat kan bij u thuis maar ook op locatie. De offerte is duidelijk en overzichtelijk, waardoor u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan. Met Leidekkersbedrijf Hegeraat weet u waar u aan toe bent.

Voor vragen en een passend advies voor uw dak, neem contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact met ons op.