Hegeraat

Dak cleaning

Hegeraat dak cleaning

Door het klimaat in Nederland wordt uw dak sneller vuil. Na wat jaren zit uw dak vol met algen en mos. Uw huis verliest zijn uitstraling met het gevolg dat ook de waarde van uw woning daalt. Dak cleaning is dan de uitkomst. De kosten voor dakreiniging zullen beduidend lager zijn dan het aanschaffen en laten plaatsen van een nieuw dak.

Hegeraat  Leidakkersbedrijf heeft zich gespecialiseerd in dak cleaning en dakcoating. In het kader van duurzaam ondernemen geschiedt dak cleaning alleen met milieuvriendelijke middelen en daarbij horende professionele apparatuur.

Dak cleaning, anti mos - en algenmiddel

Mos en algen zien wij vaak op daken van woningen en bedrijfspanden. Met dak cleaning worden zichtbare mossen en algen verwijderd, maar helaas blijven er kleine deeltjes (sporen) achter. Als men die laat zitten zal binnen korte tijd het dak weer vol zichtbaar mos zitten. Hegeraat gebruikt anti mos- en algenmiddel. We noemen dit ook wel de algendoder. De algendoder verwijdert ook de kleine deeltjes uiterst grondig.

Dak cleaning en impregneren

Wanneer het dak goed en grondig gereinigd en behandeld is met onder andere mos- en algenmiddel, gaan wij het dak impregneren. Natuurlijk wordt er eerst bekeken of dit wel echt nodig is. De impregnatie beschermt het dak tegen vuil en vocht, zodat uw dak langer schoon en beschermd blijft. Bekijk onze projectenpagina voor echte voor- en na resultaten!

Dak cleaning; uw dakpannen weer als nieuw met dak coating

Vaak krijgen dakpannen na verloop van tijd een doffe uitstraling. Na het reinigen van het dak valt dit extra op. Ons advies: kies na het reinigen ervoor om uw dakpannen te laten coaten. De mogelijkheden zijn groot en zo ook de kleuren van de dak coating. Uw woning wordt weer aantrekkelijk zonder dat de dakpannen vervangen moeten worden!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram