Hegeraat, een ervaren en gespecialiseerd familiebedrijf

Hegeraat Leidekkersbedrijf is al 30 jaar een dynamisch en gespecialiseerd bedrijf met de nodige vakmanschap en passie voor ons ambacht. Sinds de oprichting in 1988, is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een betrouwbare en stabiele partner in de bouw. Door onze brede expertise kunnen wij uw dak of gevel voorzien van diverse afwerkingen zoals: natuurleien, leipannen, diverse dakpannen, lood-, koper- en zink, bitumen, EPDM, singels en hardhout. Wij zijn gespecialiseerd in leiwerk, zowel natuurlei als leipannen. Leien zijn allang niet meer het privilege van kerken, kloosters en kastelen. Lei is ook in Nederland populair en wordt tegenwoordig in één adem met andere dakbedekkingen genoemd. Dit product heeft een exclusieve uitstraling en wordt ingezet voor zowel grote en kleine utiliteitsgebouwen als voor luxe woningen en villa’s.

Het team achter Hegeraat Leidekkersbedrijf bestaat uit gepassioneerde gedreven vakmensen. Samen met hun realiseren wij projecten voor diverse partijen van monumentenzorg, gemeentes, woningbouwcorporaties en investeerders tot particulieren. Hegeraat Leidekkersbedrijf werkt uitsluitend met eersteklas materialen en geeft een ruime garantie op de door haar verrichte werkzaamheden. Bij ons kunnen wij u van A tot Z ontzorgen, omdat wij zowel platte, hellende daken en gevels maken. Zo hebben onze opdrachtgevers altijd één aanspreekpunt, van initiatief tot oplevering. Overzichtelijk en toegankelijk.

 

Missie

Uw wens is onze focus.
Ondernemen met het oog op uw wens vinden wij bijzonder belangrijk. Door onze ruime kennis, ervaring en flexibele instelling kunnen wij ons goed inleven in ieder bouwproject en uw wens realiseren. Wij komen te allen tijde met creatieve oplossingen voor een onverwachtse uitdaging. Dit is terug te vinden in alle facetten van onze bedrijfsvoering.

 

Visie

Betalen na oplevering en tevredenheid is het credo van Hegeraat Leidekkersbedrijf. Kwaliteit op alle fronten staat daarbij centraal. Dit houdt in dat wij iedere klant de meest gevarieerde keuze willen bieden met eersteklas materialen. Wij realiseren dit onder meer door ons assortiment voortdurend uit te breiden met innovatieve producten van hoge kwaliteit. Betalen naar oplevering en tevredenheid vormt leidraad bij alles wat wij doen.

 

Advies & een transparante offerte

Na de eerste kennismaking wordt een afspraak gemaakt. Beide partijen weten dan wat de bedoelingen, wensen en mogelijkheden zijn. Hierna ontvangt u een uitgebreide, transparante en geheel vrijblijvende offerte. Vanzelfsprekend geheel kosteloos! Hegeraat Leidekkersbedrijf werkt volgens vastgestelde normen en met de vereiste materialen, zoals deze onder andere door Monumentenzorg zijn vereist.

Neem vrijblijvend contact met ons op.