Hegeraat Leidekkersbedrijf is een dynamisch en gespecialiseerd leidekkersbedrijf met de nodige vakmanschap.

Hegeraat, een ervaren en gespecialiseerd familiebedrijf

Hegeraat Leidekkersbedrijf is een dynamisch en gespecialiseerd leidekkersbedrijf met de nodige vakmanschap. Gespecialiseerd in leiwerk, zowel natuurlei als leipannen. Leien zijn allang niet meer het privilege van kerken, kloosters en kastelen. De lei is ook in Nederland populair en wordt in één adem met andere dakbedekkingen genoemd. Dit exclusieve product wordt ingezet voor zowel grote en kleine utiliteitsgebouwen als voor luxe woningen en villa’s. Met lei kan het dak én de gevel worden bekleed. Als leidekker kunnen wij lei – door haar vlakke vorm – uitstekend combineren met andere materialen, zoals koper en zink. Daarnaast leveren en leggen wij ook alle soorten dakpannen. Hegeraat Leidekkersbedrijf werkt uitsluitend met eersteklas materialen en geeft een ruime garantie op de door haar verrichte werkzaamheden.

 

Advies en een transparante offerte

Na een eerste kennismaking wordt een afspraak gemaakt. Beide partijen weten dan wat de bedoelingen, de wensen en de mogelijkheden zijn. Hierna ontvangt u een uitgebreide, transparante en geheel vrijblijvende offerte. Vanzelfsprekend geheel kosteloos! Hegeraat Leidekkersbedrijf werkt volgens vastgestelde normen en met de vereiste materialen, zoals door o.a. de Monumentenzorg zijn vereist. Hegeraat Leidekkersbedrijf werkt veel voor Bisdommen en voor Monumentenzorg, maar het grootse deel van de klanten zijn toch de particulieren.

 

Missie

Uw wens is onze focus.
“Ondernemen met het oog op uw wens vinden we daarom bijzonder belangrijk. Wij gaan u wens realiseren en door onze ruime kennis, ervaring en flexibele instelling kunnen wij ons goed inleven in ieder bouwproject en met het oog op uw wensen en komen wij met creatieve oplossingen voor een onverwachte uitdaging. Dit is terug te vinden in alle facetten van onze bedrijfsvoering.”

 

Visie

Betalen naar oplevering en tevredenheid is het credo van Hegeraat Leidekkersbedrijf. Kwaliteit op alle fronten staat daarbij centraal. Dit houdt in dat we ieder klant de meeste gevarieerde keuze willen bieden met eersteklas materialen en een ruime garantie op de door haar verrichte werkzaamheden.
We realiseren dit onder meer door ons assortiment voortdurend uit te breiden met innovatieve producten van hoge kwaliteit. Betalen naar oplevering en tevredenheid vormt de komende jaren de leidraad bij alles wat we doen.

Neem vrijblijvend contact met ons op.