Hegeraat Leidekkersbedrijf is een dynamisch en gespecialiseerd leidekkersbedrijf met de nodige vakmanschap.

Zinken dakbedekking

Het fraaie van zinkwerk aan een pand

Een zinken dakbedekking geeft uw pand een exclusieve uitstraling. Vroeger waren het vooral kastelen, kerken en kloosters die waren voorzien van deze bedekking. Maar nu kunt u ook uw dak hiermee laten bedekken. Wij zijn uw partner als het gaat om een zinken dakbedekking voor uw pand of woning. Dit zorgt namelijk niet alleen voor een mooie uitstraling maar draagt ook bij aan een goede isolatie van het pand.
Onze dakdekkers beschikken over de juiste expertise en werken met kwalitatief goed materiaal. Een zinken dakbedekking is onder alle omstandigheden stormvast.

Voor wie?

Ons bedrijf wordt door talloze partijen gevraagd: door particulieren, maar ook door bisdommen en zelfs door Monumentenzorg. Het resultaat is een zinken dakbedekking naar wens. Daarbij geven wij u alle garanties, al zijn we er van overtuigd dat eigenlijk niet nodig is. Mocht een onverhoopt toch een probleem ontstaan, lossen we dat direct voor u op.
Wilt u ook een passend advies voor het dak van uw pand en heeft u interesse in zinkwerk, neem dan contact met ons op. We kunnen een afspraak maken bij u thuis of elders. Verder stellen we graag een heldere offerte voor u samen, zodat u niet met ongewenste (financiële) verrassingen wordt geconfronteerd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.