Hegeraat

Werken bij

Kom jij ons team versterken?

  • Leuk en leerzaam
  • Leuke collega's
  • Mogelijkheid tot opleiding
  • Behaal certificaten
Wil je samen met enthousiaste vakmensen met plezier meewerken aan de mooiste projecten door heel Nederland? Grijp dan nu de kans om in een uniek kleinschalig familiebedrijf ervaring op te doen en mogelijk een vaste baan te krijgen.
Groei uit tot vakkundig dakdekker en werk mee aan bijv. de restauratie van een monumentaal pand in de binnenstad van Nijmegen, of zie jij jezelf de mooiste villa's van Nederland voorzien van een prachtig leien dak? Kijk dan hieronder naar de mogelijkheden.
"Een nieuwe carrière?" Wordt vakman net als Dim!
Werken bij Hegeraat
Wegens gezonde groei zijn wij per direct op zoek naar versterking van ons team. Hegeraat Leidekkersbedrijf is een gespecialiseerd leidekkersbedrijf met de nodige vakmanschap. Ons team is werkzaam in de nieuwbouw, renovatie en reparatie. Wij zijn gespecialiseerd in leiwerk, leipannen, lood-, koper- en zinkwerk.
Bekijk vacatures
Leren bij Hegeraat
Kom bij ons ervaren hoe afwisselend en uitdagend het beroep als dakdekker kan zijn! Wij zijn een gedreven leerbedrijf wat graag onze passie voor ambacht overbrengt op leergierige leerlingen. Door de diversiteit in de projecten zijn wij het aangewezen leidekkersbedrijf om tot allround dakdekker te worden opgeleid! Ben jij benieuwd? Bekijk hieronder dan de mogelijkheden. 
Werken en leren
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram