Hegeraat Leidekkersbedrijf is een dynamisch en gespecialiseerd leidekkersbedrijf met de nodige vakmanschap.

Veiligheidshaken zijn onmisbaar

Een leipannen en natuurleien dak is een schitterende kroon op uw pand. Maar net zo belangrijk kan het zijn dat er op het dak ook professionele werkzaamheden kunnen plaatsvinden. Veiligheidshaken zijn daarvoor onmisbaar. Met veiligheidshaken maakt u uw dak op bepaalde hoogtes toegankelijk voor iedere professional die er een klus moet doen. Hegeraat Leidekkersbedrijf levert en plaats deze veiligheidshaken voor u. Ze zijn bovendien professioneel op ieder vlak: de veiligheid is gegarandeerd en de prijs zeker voordelig te noemen.

Altijd in beweging voor opdrachtgevers

Ons bedrijf staat bekend als jong en altijd in beweging voor opdrachtgevers. We leveren aan de particuliere markt én aan de zakelijke markt. Vakkundigheid en kwaliteit staan voorop. Het plaatsen van veiligheidshaken is voor ons een vanzelfsprekendheid in ons dagelijks werk. Sterker nog: het vormt de basis van ons succes. Dat succes valt af te lezen aan onze bijzondere opdrachtgevers: bisdommen, Monumentenwacht en grote bedrijven. Maar natuurlijk staan we net zo goed klaar voor u!

Maar we staan klaar voor elke opdrachtgever, groot of klein.

Wij informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden van verschillende soorten dakbedekking en het plaatsen van veiligheidshaken. Natuurlijk is het ook mogelijk direct een offerte op te vragen. U kunt ons altijd benaderen voor raad en advies.

Neem vrijblijvend contact met ons op.