Hegeraat

Kosten nieuw dak

De dak is de kroon van uw huis

De dakbedekking van uw huis kan de kroon op het werk zijn, zeker als u gebruikmaakt van bijzondere kwalitatieve materialen, zoals leisteen of leipannen. Maar de kosten van zo’n nieuw dak kunnen soms wel een te hoge drempel vormen. Leistenen dakpannen, koperwerk voor de goten en afwerking: Betreft de kosten nieuw dak die zijn gewoonweg te hoog. Of dat denken veel mensen tenminste. Bij Hegeraat Leidekkersbedrijf kunt u vrijblijvend een offerte opvragen voor uw dak.

De kosten van een nieuw dak gaan naast in het materiaal vaak zitten in de tijd die de dekker er voor nodig heeft het te plaatsen. Doordat wij van leien daken, koper-, zink- en loodwerken ons specialisme hebben gemaakt, is het verwerken, leggen, onderhouden en renoveren ervan onze dagelijkse bezigheid. Dat betekent dat wij effectief kunnen werken, zonder aan kwaliteit in te boeten. Onze expertise is bewezen en daarmee drukken wij graag voor u de kosten van een nieuw dak.

Om te kunnen bepalen wat we voor u kunnen betekenen, komen we graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Daarin bepalen we de kosten van uw nieuw dak en maken deze in een transparante offerte voor u inzichtelijk.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram