Dakreiniging

Hegeraat Leidekkersbedrijf is een dynamisch en gespecialiseerd leidekkersbedrijf met de nodige vakmanschap.

Dakreiniging

Hegeraat Leidekkersbedrijf is gespecialiseerd in dakreiniging. Wij reinigen vervuilde dakoppervlakten van leien daken en leipannen. Dakreiniging is nodig wanneer er vervuiling is opgetreden. Vaak wordt dit veroorzaakt door de ligging van uw bedrijfspand of woning. Na verloop van tijd groeien er mossen en algen op uw dak. Ook komt het voor dat kleine stofdeeltjes en vogeluitwerpselen uw leien of leipannen aantasten. Onze voorsprong: wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de aanleg, onderhoud en de reparatie van leien daken, het juiste isolatiemateriaal en dakgoten. Wij zijn u van dienst in de heel Nederland. Dus wenst u uw dak te laten reinigen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Dakreiniging met gespecialiseerde apparatuur

Hegeraat leidekkersbedrijf reinigt met gespecialiseerde apparatuur al uw vervuilde oppervlakten, met als resultaat dat uw dak er weer als nieuw uitziet! Door het instellen van de juiste warmte en waterdruk reinigen we uw leien dak of leipannen zonder dat we ze beschadigen of aantasten. Met dakreiniging komt het dak weer in zijn oorspronkelijke staat terug. Zoals originele leien daken of leipannen eruit behoren te zien.

Milieubewust reinigen van daken

Hegeraat Leidekkers is een bedrijf dat duurzaam ondernemen hoog in het vaandel heeft. We werken alleen met hoogwaardige materialen en gebruiken biologische middelen. Daarmee zijn onze klanten ervan verzekerd dat wij milieuverantwoord werken. Tevens wordt als extra service uw goten schoon gespoten en wordt uw dak nagelopen op lekkages en/of overig onderhoud.

Vakmanschap, ook op het gebied van dakreiniging

Veel collega-bedrijven lopen over het dak. Zij hangen aan een koord of maken gebruik van metalen ladders (soms met nokhaken). Maar op die manier kunnen scheurtjes ontstaan (vooral bij leipannen en natuurleien) die pas later (vaak na een winter met vorst) tot gebroken leien kunnen leiden. Hegeraat Leidekkersbedrijf maakt gebruik van speciale houten leidekker ladders om dit te voorkomen.

Natuurleien of leipannen

Natuurleien zijn gemaakt van natuursteen en leipannen zijn keramisch gebakken of beton.

Wilt u meer informatie over dakreiniging door Hegeraat Leidekkersbedrijf? Neem dan via 0486-462038 telefonisch contact met ons op.

Bekijk ook:

[link aantal="4" output="inline"]

Neem vrijblijvend contact met ons op.