Dakreiniging

Dakreiniging

Dakreiniging

Dak- en gevelreiniging

Hegeraat Leidekkersbedrijf heeft zich sinds enkele jaren gespecialiseerd in het reinigen van daken en gevels.  Wij reinigen vervuilde dakoppervlakten van leien daken en leipannen. Daken worden naar verloop van tijd vuil, dit kan diverse oorzaken hebben maar is onvermijdelijk. Vervuiling zoals: mossen, algen, stofdeeltjes en vogeluitwerpselen vergrauwen uw dak/gevel en daarmee ook uw pand. Samen met u beoordelen wij de status van uw dak/gevel en bepalen vervolgens of het gereinigd kan worden, in gevallen van ernstige veroudering is dit soms niet meer mogelijk. Om lekkages met eventuele vervolgschade te voorkomen adviseren wij u dan kosteloos voor een vervolgstap. Bij Hegeraat Leidekkersbedrijf zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de aanleg, onderhoud en de reparatie van leien daken, het juiste isolatiemateriaal en dakgoten. Wij zijn u van dienst in de heel Nederland. Dus wenst u uw dak te laten reinigen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Dakreiniging met gespecialiseerde apparatuur
Hegeraat leidekkersbedrijf reinigt met gespecialiseerde apparatuur al uw vervuilde oppervlakten, met als resultaat dat uw dak er weer als nieuw uitziet! Door het instellen van de juiste warmte en waterdruk reinigen we uw leien dak of leipannen zonder dat we ze beschadigen of aantasten. Met dakreiniging komt het dak weer in zijn oorspronkelijke staat terug. Zoals originele leien daken of leipannen eruit horen te zien.

Reinigen en impregneren
Naast het reinigen van uw dak bieden wij u ook de mogelijkheid uw dak te impregneren, dit kan zowel na het reinigen of na het aanbrengen van een nieuw dak. Het impregneren van uw dak of gevel zorgt ervoor dat uw pand langer zijn nieuwe uitstraling behoudt. Wij hebben in samenwerking met specialisten twee types impregnatievloeistof ontwikkeld speciaal voor natuurleien, leipannen, keramische- en betonpannen en ook metselwerk.  Wij zijn zo overtuigd van ons product Hegeraat Deshydro Plus waterwerend impregnatiepreparaat dat wij vijf jaar garantie verstrekken op een mos en aanslag vrij dakvlak. Vanuit fabriek wordt 10 jaar mos en aanslag vrij beweerd. Het reinigen van schoorstenen, boeiboorden en dakterrassen is, in overleg met u, ook mogelijk. Hegeraat Leidekkersbedrijf reinigt met water dat door middel van speciaal materieel onder hoge temperatuur en druk zijn werk doet, milieubewust en vakkundig.

Eigenschappen

  • Reining met heet water onder hogedruk
  • 5 jaar schoongarantie
  • Milieuvriendelijk reinigen
  • Mogelijk zonder steiger
  • Toepasbaar bij: leipannen, natuurleien, betonpannen, keramische pannen en metselwerk

Milieubewust reinigen van daken
Hegeraat Leidekkers is een bedrijf dat duurzaam ondernemen hoog in het vaandel heeft. We werken alleen met hoogwaardige materialen en gebruiken biologische middelen. Daarmee zijn onze klanten ervan verzekerd dat wij milieu verantwoord werken. Tevens wordt als extra service uw goten schoon gespoten en wordt uw dak nagelopen op lekkages en/of overig onderhoud.

Vakmanschap, ook op het gebied van dakreiniging
Veel collega-bedrijven lopen over het dak. Zij hangen aan een koord of maken gebruik van metalen ladders (soms met nokhaken). Maar op die manier kunnen scheurtjes ontstaan (vooral bij leipannen en natuurleien) die pas later (vaak na een winter met vorst) tot gebroken leien kunnen leiden. Hegeraat Leidekkersbedrijf maakt gebruik van speciale houten leidekker ladders om dit te voorkomen.

Wilt u meer informatie over dakreiniging door Hegeraat Leidekkersbedrijf? Neem dan via 0486-462038 telefonisch contact met ons op.

 

 

 

 

Bekijk ook:

[link aantal="4" output="inline"]

Neem vrijblijvend contact met ons op.