Hegeraat

Leien dakje

Een huis met een leien dakje

Uw huis afmaken met een partij die voor de bedekking alles van een leien dakje laat lopen? Ga dan in zee met het Hegeraat Leidekkersbedrijf. Naast dat we een betrouwbare partner in bijzondere dakbedekkingen zijn, weten wij letterlijk wat dat leien dakje inhoudt. Want daar waar deze bijzondere en uiterst luxe aandoende dakbedekking vroeger alleen was voorbehouden aan kerken, kastelen en kloosters, kunt u nu zelf ook kiezen voor een leien dakje. De kwaliteit van de lei zelf en de expertise van de dekker zijn van essentieel belang. Als u voor ons kiest, bent u in ieder geval al van de zorgen daarover af.

We bewijzen dat het proces van een luxe dakbedekking ook van een leien dakje kan lopen. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van het realiseren van leien daken voor nieuwe moderne én monumentale panden. Deze ervaring nemen we mee naar uw project. En de keuze is zeker de juiste: een leien dak doorbreekt veelal de monotonie van bouwwerken. Bovendien is dit bijzondere dak altijd stormvast. Daarbij zijn wij zo overtuigd van onze kwaliteit, dat we garantie eigenlijk niet nodig vinden. Toch geven we deze af, zodat u bij onverhoopte problemen altijd direct op een oplossing van onze kant kan rekenen.

Wilt u weten wat wij als specialist in luxere daken voor u kunnen beteken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram