Leipannen

Hegeraat Leidekkersbedrijf is een dynamisch en gespecialiseerd leidekkersbedrijf met de nodige vakmanschap.

Leipannen zijn isolerend en bijzonder stormvast

Met een bijzonder dak met leipannen zorgt u voor een uitzonderlijke aantrekkingskracht en een kroon op uw pand. De exclusieve uitstraling die leipannen aan een gebouw geven is al lang niet meer alleen voorbehouden aan kerken, kastelen en kloosters. Leipannen zijn ook bereikbaar voor uw nieuwe woning of nieuw bedrijfspand. U zult er versteld van staan hoeveel deze bijzondere dakbedekking nog in nieuwbouwprojecten worden opgenomen. Niet gek, als u bedenkt dat leipannen stormvast, buitengewoon isolerend en bijzonder fraai zijn. Maar daarvoor heeft u wel de juiste dakdekker nodig. In Hegeraat Leidekkersbedrijf heeft u die bij deze gevonden. Wij zijn in te schakelen voor werkzaamheden in onder andere de provincies Noord-Brabant, Utrecht en Gelderland.

Leipannen voor Monumentenzorg, bisdommen en grote organisaties

Onze kwaliteit is tot ver buiten de regio van Den Bosch, Utrecht, Nijmegen, Oss, Breda en Tilburg bekend en erkend. Monumentenzorg, bisdommen en grote organisaties schakelen ons in als het gaat om de aanleg van een leipannen dak of voor de renovatie en onderhoud ervan. Wij maken uitsluitend gebruik van leipannen van onberispelijke kwaliteit en hebben van het realiseren van deze daken onze expertise en specialisme gemaakt. En dat alles tegen een zeer vriendelijke prijs. Daardoor is deze esthetische en praktische oplossing voor uw dakbedekking binnen handbereik voor iedereen die net dat beetje meer luxe aan zijn pand wil meegeven.

Overweegt u ook een bijzonder dak op uw pand te laten leggen, neem dan voor vrijblijvend advies en extra informatie via 0486-462038 telefonisch contact op met ons.

Neem vrijblijvend contact met ons op.