Hegeraat

Leipannen

Leipannen een stijlvolle afwerking

Een leipannendak geeft uw pand een bijzondere en luxe uitstraling. De exclusieve uitstraling die leipannen aan een gebouw geven is allang niet meer alleen voorbehouden aan kerken, kastelen en kloosters. Leipannen zijn ook bereikbaar voor uw nieuwe woning of bedrijfspand. Leipannen geven een moderne en strakke uitstraling aan uw woning. U zult er versteld van staan hoe vaak deze bijzondere dakbedekking in nieuwbouwprojecten wordt opgenomen. Niet gek, als u bedenkt dat leipannen stormvast, buitengewoon degelijk en bijzonder fraai zijn. Maar daarvoor heeft u wel de juiste dakdekker nodig. Hegeraat Leidekkersbedrijf onderscheidt zich hierin al jaren door ervaring in het verwerken van leipannen. Wij zijn in te schakelen voor werkzaamheden in onder andere de provincies Noord-Brabant, Utrecht en Gelderland. Bekijk onze projectenpagina en bekijk een project bij u in de buurt.

Leipannen voor Monumentenzorg, bisdommen en grote organisaties

Onze kwaliteit is tot ver buiten de regio van Den Bosch, Utrecht, Nijmegen, Oss, Breda en Tilburg bekend en erkend. Monumentenzorg, bisdommen en grote organisaties schakelen ons in als het gaat om de aanleg van een leipannen dak of voor de renovatie en onderhoud ervan. Wij maken uitsluitend gebruik van leipannen van onberispelijke kwaliteit en hebben van het realiseren van deze daken onze expertise en specialisme gemaakt. En dat alles tegen een vriendelijke prijs. Daardoor is deze esthetische en praktische oplossing voor uw dakbedekking binnen handbereik voor iedereen die net dat beetje meer luxe aan zijn pand wil meegeven.

Eigenschappen

  • Onderhoudsvrij
  • Reinigbaar
  • 30 jaar waterdichtgarantie
  • Diverse kleuren mogelijk
  • Woning- en utiliteitsbouw
  • Keramisch of beton


Neem vrijblijvend contact met ons op

Hegeraat Leidekkersbedrijf biedt naast leipannen bedekking, ook dak werkzaamheden in koper, lood en zink. Wilt u meer weten over onze dienstverlening, neem dan via 0486-462038 contact op met ons. Team Hegeraat staat u graag te woord!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram