Zink, koper- en loodwerk

Hegeraat Leidekkersbedrijf is een dynamisch en gespecialiseerd leidekkersbedrijf met de nodige vakmanschap.

Zinkwerk koperwerk en loodwerk

Bekleding met zinkwerk

Het materiaal zink wordt regelmatig toegepast bij historische panden. Het geeft een fraaie uitstraling aan de gevel, aan een dakgoot of soms ook aan het gehele dak van een pand. Vanwege de hoge kwaliteit en de fraaie uitstraling van zink wordt dit materiaal vandaag de dag nog steeds gebruikt. Maar ook op heel moderne panden wordt zinkwerk veelvuldig toegepast en ingezet. Zink geeft dan een fraaie design uitstraling. Zinkwerk is op tal van manieren te gebruiken: zowel voor monumentale panden, bedrijfspanden als voor woningen. Bij zinkwerk denken we aan zinken dakgoten, hemelwaterafvoeren en daklijsten.

Hegeraat Leidekkersbedrijf levert een hoge kwaliteit zinkwerk.

Koperwerk

Onder invloed van lucht en water (neerslag) wordt er op koper een ondoordringbare oxide laag gevormd. In het begin krijgt het een roodbruine kleur. Na verloop van tijd krijgt het koper zijn karakteristieke platina groene kleur. (Bijzonder detail: In het riet blijft het koper donkerbruin van kleur) Deze oxidatie laag herstelt zich vanzelf als het beschadigd wordt; zo blijft het materiaal beschermd.

Er zijn vele toepassingen voor koper, er zijn:

  • Koperen dakgoten
  • Koperen regenpijpen
  • Koperen daknokken
  • Koperen raamdorpels
  • Koperen dak- of gevelbekleding

Koper is een schitterend materiaal. Koper behoudt en/of creëert bij huizen met een rieten dak de sfeer van vervlogen tijden. Het materiaal leent zich voor verfijnde afwerkingen. Huizen of andere panden krijgen een schitterend aanzicht door het toepassen van dakgoten van koper. Maar koper kan ook gebruikt worden voor de afwerking van de nok of de raamdorpels van een gebouw.

Hegeraat Leidekkersbedrijf levert een hoge kwaliteit koperwerk.

Loodwerk

Loodwerk wordt ingezet als spouwlood, voeg lood en loodloketten. Wij hebben hiervoor onze eigen specialisten in huis. Mensen die niet anders doen en niet anders willen dan werken met zink en lood. Vakmensen pur sang. Voor zowel standaard zinken dakgoten als voor schitterend maatwerk (voor zowel zinkwerk koperwerk als loodwerk) draaien zij hun hand niet om. Ook voor vervanging van voeg lood en renovatie van schoorsteen lood (loodloketten). Wij verzorgen indien gewenst het hele traject. Vanaf inmeten tot levering en montage. Onder  vanzelfsprekend onze heldere garantievoorwaarden.

Hegeraat Leidekkersbedrijf levert een hoge kwaliteit loodwerk.

Onze kwaliteit in zink- koper- en loodwerk maakt ons bijzonder en onderscheidend

De kwaliteit die wij leveren wordt binnen de Nederlandse markt ervaren als onderscheidend en bijzonder. Wij zijn als één van de weinige bedrijven gespecialiseerd in het leveren en het installeren van koperen of zinken roevendaken en fels daken. Als ervaren en dynamisch bedrijf bieden we u de hoogste kwaliteit en de beste garantie in zink- koper- en loodwerk.
We maken heldere afspraken en vinden het prettig alle mogelijkheden voor uw dak met u door te nemen. Dat kan bij u thuis maar ook op locatie. De offerte is duidelijk en overzichtelijk, waardoor u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan. Met Leidekkersbedrijf Hegeraat weet u waar u aan toe bent.

Voor vragen en een passend advies voor uw dak, neem contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact met ons op.