Hegeraat

Goten

Elk pand beschikt over goten

Elk pand beschikt over goten. Maar net zo goed als het ene pand het andere niet is, zijn er ook goten in verschillende soorten en maten. Bij bijzondere bouwwerken als kloosters, kerken en gemeentehuizen, maar ook bij architectonische hoogstandjes, particulier of niet, kunnen goten het verschil maken. In koper, zink of lood uitgevoerd: het geeft net een beetje meer. Maar dan moet wel de juiste partij de goten plaatsen. Hegeraat Leidekkersbedrijf is die partij.

Dakenspecialist in bijzondere dakbedekkingen

Als dakenspecialist in bijzondere dakbedekkingen komen wij in aanmerking met zeer uiteenlopende daken en uitdagingen. Onze opdrachtgevers zijn gemeenten, bisdommen, grotere bedrijven, maar grotendeels ook particulieren. Daarom kennen we alle ins en outs van bijzondere dakgoten.

Wij zijn gehecht aan de hoogste kwaliteit daken en daarmee ook aan de hoogste kwaliteit goten. Hiervoor gebruiken we de beste materialen tegen zeer gunstige prijzen. Aangezien we ook leverancier zijn, kunt u bij ons terecht voor zowel de levering als de montage van uw dakgoten.

De investering in goten is ondanks onze lage prijzen niet altijd gering. Wij beantwoorden dan ook graag uw vragen, per telefoon of in een persoonlijk gesprek bij u op locatie. Ook voor advies en een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram