Hegeraat Leidekkersbedrijf is een dynamisch en gespecialiseerd leidekkersbedrijf met de nodige vakmanschap.

Dakcoating

Met dakcoating zien de dakpannen van uw woning in Nijmegen, Den Bosch, Breda of elders er weer als nieuw uit. Zodoende hoeft u dakpannen die na verloop van tijd een duffe uitstraling gekregen hebben niet te vervangen. Voor het laten reinigen en coaten van uw dakpannen schakelt u Hegeraat Leidekkersbedrijf in. Ook als u een nieuw dak wilt laten leggen, een dakkapel wilt laten plaatsen of de gevel wilt laten opknappen, kunt u terecht bij de specialisten van Hegeraat Leidekkersbedrijf.

Laat dakpannen weer stralen met dakcoating

Het natte klimaat in Nederland zorgt ervoor dat daken snel vuil worden. Dakpannen krijgen door de wind en de regen veel te verduren en na enkele jaren is uw dak ongetwijfeld bezaaid met mos en algen. Dat ziet er natuurlijk niet mooi uit en daarnaast kan de waarde van uw woning dalen als deze een slecht dak heeft. Om die reden is het van belang dat het dak van een woning regelmatig gereinigd wordt. Hegeraat Leidekkersbedrijf doet dat altijd met professionele apparatuur en milieuvriendelijke middelen. Na het reinigen kunnen onze medewerkers dakcoating aanbrengen. Deze coating zorgt ervoor dat de dakpannen er weer aantrekkelijk uitzien. Wij zijn u van dienst door heel Noord-Brabant, Gelderland en Utrecht. Brengen wij binnenkort ook een dakcoating aan op uw dak?

Diverse kleuren

Bij Hegeraat Leidekkersbedrijf kunt u kiezen uit diverse kleuren dakcoating. Heeft u nog vragen over het coaten en reinigen van een dak? Of wilt u gebruikmaken van onze diensten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem telefonisch contact op: 0486-462038.

N

Gespecialiseerd in leiwerk

N

Eersteklas materialen

N

Ruime garantie

Kijkje in ons werk

Neem vrijblijvend contact met ons op.