Hegeraat

Dakdekkersbedrijf

Dakdekkersbedrijf

Bent u op zoek naar een professioneel dakdekkersbedrijf? Dan is Hegeraat Leidekkersbedrijf u graag van dienst. Wij zijn werkzaam in zowel de provincie Noord-Brabant als Gelderland. Van Breda tot aan Nijmegen, u bent bij ons dakdekkersbedrijf aan het juiste adres. Als dakdekkersbedrijf zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in leiwerk, maar wij leveren en leggen daarnaast ook andere soorten dakpannen. Omdat onze medewerkers altijd werken met eersteklas materialen bent u bij ons verzekerd van kwaliteit. Zowel particulieren als bisdommen en Monumentenzorg kunnen bij ons terecht voor alles op het gebied van dakbedekking.

Deskundig dakdekkersbedrijf voor diverse werkzaamheden

Leisteen wordt in Nederland steeds populairder. Dit exclusieve product wordt tegenwoordig in één adem genoemd met andere soorten dakbedekking. Leiwerk is uitermate geschikte voor luxe woningen, villa’s en utiliteitsgebouwen. Hegeraat Leidekkersbedrijf is een dakdekkersbedrijf dat naast lei ook met andere materialen werkt. Denk bijvoorbeeld aan koper, zink en hout. Onze deskundige medewerkers kunnen voor u diverse werkzaamheden verrichten, waaronder:

  • Het leggen en renoveren van leipannen en dakpannen;
  • Het plaatsen van dakramen, dakkappelen en loggia’s,
  • Het maken van schoorsteenkappen;

Wij zijn een dakdekkersbedrijf dat een persoonlijke service hoog in het vaandel heeft staan. In overleg met de klant verzorgen wij ook maatwerk. Of u nu een klus in Utrecht, Eindhoven, Oss, Tilburg of elders in Nederland heeft, wij zijn u graag van dienst.

VRAGEN? NEEM CONTACT OP!

Bent u benieuwd wat wij als dakdekkersbedrijf allemaal voor u kunnen betekenen? Of heeft u een vraag over de werkwijze van onze medewerkers? Neem dan contact op met Hegeraat Leidekkersbedrijf door even te bellen naar 0486-462038.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram