Hegeraat

Dakleien

Wilt u uw dak bedekken met dakleien van de hoogste kwaliteit? Reken dan op de jarenlange ervaring en het vakmanschap van Hegeraat Leidekkersbedrijf.

Exclusieve dakleien

Een dakbedekking van leisteen verleent uw huis of bedrijfspand een stijlvolle uitstraling die jarenlang meegaat. Bovendien hebben dakleien een reputatie van exclusiviteit. Vroeger waren natuurleien enkel terug te vinden op daken van kerken en kastelen. Vandaag zijn dakleien van echte natuursteen echter voor iedereen beschikbaar.

Ons vakmanschap

Bij Hegeraat Leidekkersbedrijf zijn we gespecialiseerd in dakleien van natuurlei. Daarom bezitten we het nodige vakmanschap om u een dak van uitstekende kwaliteit te bezorgen dat bestand is tegen alle soorten weer. Om dit te bereiken gebruiken we enkel leien van de beste kwaliteit. Omdat we volledig vertrouwen in de deugdelijkheid van ons werk, bieden we een ruime garantie op uw dakleien.

Ervaren leidekkers

We pasten onze kennis en ervaring met betrekking tot dakleien van natuursteen toe op heel wat gebouwen. We voorzagen zowel huizen als commerciële gebouwen al van een leien dak. We werkten zelfs samen met Monumentenzorg om dakleien te plaatsen op historische gebouwen. U kunt enkele van onze afgewerkte daken bekijken bij onze referentieprojecten.

VRAAG OM UW OFFERTE

Wilt u uw huis een exclusieve uitstraling geven? Wilt u een dak dat lang mee gaat? Neem dan contact met ons op en vraag om een offerte. Bel naar 0486 – 462 038.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram