Hegeraat

Leien dakbedekking

Leien dakbedekking

Wilt u uw dak bedekken met een leien dakbedekking en bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf hiervoor? Reken dan op Hegeraat Leidekkersbedrijf. Wij zijn de specialist in leisteen.

Waarom kiezen voor leien dakbedekking

Als u kiest voor een leien dakbedekking voor uw huis of pand, krijgt u een dak met een unieke uitstraling. Deze uitstraling bereikt u niet met gewone dakpannen, enkel met leien dakbedekking. Bovendien zijn leisteen dakpannen tijdloos. Ze werden vroeger al gebruikt op het dak van kerken en kastelen en zijn nu steeds populairder bij nieuwe gebouwen. Bovendien zijn deze dakpannen van leien zeer isolerend en stormbestendig. Zo kunt u jarenlang genieten van deze prachtige kroon op uw huis.

Vakwerk van Hegeraat

Bij Hegeraat zijn we gespecialiseerd in daken, met name leien dakbedekking en leisteen dakpannen. Onze medewerkers hebben een uitgebreide expertise in het plaatsen en onderhoud van deze prachtige daken. U kunt er trouwens op rekenen dat wij enkel werken met leisteen dakpannen van de beste kwaliteit. Bekijk alvast enkele voorbeelden van daken met leisteen dakpannen in onze fotogalerij.

ONZE WERKWIJZE

Als u Hegeraat Leidekkersbedrijf inschakelt voor een leien dakbedekking, kunt u altijd rekenen op professioneel vakwerk. Bij ons krijgt u eerst een afspraak waarin we samen overleggen en u uw wensen duidelijk maakt. Op basis daarvan stellen we een transparante offerte op. Als u die aanvaardt, gaan wij zo snel mogelijk aan de slag met uw leisteen dakpannen of leien.

NEEM CONTACT OP VOOR UW OFFERTE OP MAAT

Bent u ook overtuigd van de voordelen van leisteen dakpannen en wilt u ook een leien dakbedekking? Neem dan contact met ons op voor een gesprek en offerte op maat. U kunt ons bellen op 0486-462038.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram