Hegeraat

Leien vervangen

Beschadigde of oude leien op uw dak vervangen is niet eenvoudig. Dit karwei kunt u best laten uitvoeren door een echte vakman. Laat het daarom over aan Hegeraat Leidekkersbedrijf, de specialist in leien daken.

Leider in leien daken

Leien daken hebben vele voordelen: ze hebben een mooie uitstraling, zijn stormbestendig en bieden goede isolatie. Om al deze voordelen te behouden, is het echter belangrijk om beschadigde leien te vervangen. Onze medewerkers zijn echte vakmensen die hierin veel ervaring hebben. Ze gaan zeer nauwgezet te werk om uw kapotte leien te vervangen zodat uw dak er weer prachtig uitziet. Hiervoor maken we enkel gebruik van leien van de hoogste kwaliteit.

Een lei op elk dak

Bij Hegeraat Leidekkersbedrijf hebben we ervaring met het leggen van leien op allerlei daken. We plaatsen nieuwe leien of vervangen de oude op zowel nieuwe panden als op oude. Voor gebouwen uit die laatste categorie werkten we bijvoorbeeld samen met Monumentenzorg. In onze fotogalerij vindt u enkele voorbeelden van ons werk met leien.

Vervangen en reinigen

Wilt u uw dak weer helemaal als nieuw? Laat dan de oude leien op uw dak reinigen. Op een milieubewuste manier reinigen we uw leien om allerhande vuil zoals stof en mos te verwijderen. Hiervoor gebruiken we gespecialiseerde apparatuur zodat we uw prachtige leien dak niet beschadigen. Nadien controleren we uw dak bovendien op lekken en andere problemen. Het is bovendien een goede manier om kapotte leien op te sporen.

BLIJFT NIET ZITTEN MET KAPOTTE LEIEN

Blijft niet zitten met beschadigde leien en laat ze nu vervangen door de specialist in leien daken. Vraag een offerte of bel voor meer informatie naar 0486 – 462 038.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram