Hegeraat

Natuurleien dakbedekking

Natuurleien dakbedekking geeft een exclusieve uitstraling

Een natuurleien dakbedekking geeft een exclusieve uitstraling aan uw pand. Daar waar vroeger vooral kloosters, kerken en kastelen voorzien waren van een natuurleien dakbedekking, is de natuurlei nu ook voor u beschikbaar. Met een dakbedekking van natuurlei kunt u perfecte isolatie realiseren, naast de bijzonder fraaie uitstraling die u uw pand meegeeft. Om dit resultaat te bereiken, moet de dekker wel gebruikmaken van natuurleien van onberispelijke kwaliteit en zelf over de juiste expertise beschikken. U laat een natuurleien dak op uw woning in Den Bosch, Nijmegen, Eindhoven, Utrecht, Oss, Breda, Tilburg of elders natuurlijk aanleggen door Hegeraat Leidekkersbedrijf.

Hegeraat Leidekkersbedrijf: u heeft een gouden combinatie in handen

Ons vakmanschap is algemeen bekend en daarom worden we vaak ingeschakeld om een natuurleien dakbedekking te realiseren voor nieuwe of monumentale panden. We worden gevraagd door particulieren, bisdommen en zelfs Monumentenzorg. Het resultaat is altijd hetzelfde: een dak van natuurlei dat de monotonie in bouwen doorbreekt en onder alle omstandigheden stormvast is. Esthetisch en praktisch een ideale oplossing. Ook geven wij een goede garantie op onze natuurlei dakbedekking, hoewel wij er van overtuigd zijn dat dit niet nodig is. Bij onverhoopte problemen, komen we direct met een passende oplossing.

AARZEL NIET CONTACT MET ONS OP TE NEMEN

Hegeraat Leidekkersbedrijf biedt naast leibedekking, ook dak werkzaamheden in koper, lood en zink.
Wilt u meer weten over onze dienstverlening, neem dan via 0486-462038 contact op met ons. Onze enthousiaste medewerkers staan u graag te woord!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram