Project

11 woningen, Grave

In opdracht van woningcorporatie Mooiland hebben Elk® en Hegeraat Leidekkersbedrijf de handen ineengeslagen voor de renovatie van diverse daken in Grave, Noord-Brabant. Naast het realiseren van de verduurzamingsdoelstellingen hebben we gekeken naar mogelijke andere kansen op het gebied van duurzaamheid voor de daken. Onze vaste leverancier, Van Luijtgaarden, volgt de ontwikkelingen rond circulariteit en verduurzaming nauwlettend en biedt concrete, vooral praktische en economisch verantwoorde oplossingen. Dit wordt het inruilconcept genoemd, waarbij oude dakpannen worden verwijderd, opnieuw gesorteerd en een nieuwe bestemming krijgen.

Met het oog op de toekomst zijn de gerenoveerde woningen voorzien van isolerende dakplaten van het type Reno Fles Plus, gekozen vanwege de hoge isolatiewaarde. Vervolgens is het dak bedekt met Novo sneldek dakpannen in de kleur antraciet. Hegeraat Leidekkersbedrijf gaat echter verder dan alleen renoveren; er is ook aandacht voor de vogels. Speciaal voor nestgelegenheid zijn vogelvides aangebracht, zodat zij hun "thuis" behouden.

Terug naar alle projecten

Projectspecificaties

Adres
Kraanvogel, Grave
Werkzaamheden
dakpannen
Type product
Novo sneldek antraciet
Jaar van uitvoering
2021

De mogelijkheden voor uw woning bespreken met een expert?

Totaalpartner voor dak- & gevelbekleding
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram