Project

25 Vakantiewoningen, Breskens

Hegeraat Leidekkersbedrijf heeft in 2022 - 2023 voor hoofdaannemer Heijmans 25 vakantiewoningen mogen voorzien van natuurleien daken en gevels. De 25 vakantiewoningen zijn eind april 2023 naar tevredenheid opgeleverd. Bij de ontwikkeling van de vakantiewoningen heeft Roompot veel aandacht besteed aan comfort, kwaliteit en duurzaamheid, dit werd in het voorstadium van het project al duidelijk. Er zijn diverse producten vergeleken, zoals de Eco Star rubber lei, Cedral kunstlei en de natuurlei. Uiteindelijk is er bewust gekozen voor natuurleien. De Eco Star rubber lei viel vrij snel af, o.a., omdat dit prijstechnisch niet haalbaar was. Daarnaast was de Cedral Kunstlei niet toepasbaar omdat de graden van sommige dakvlakken lager dan 25° graden zijn. De minimale helling voor dit product is 25°.

Uiteindelijk is er gekozen voor de natuurlei Samaca 55. Hegeraat Leidekkersbedrijf voorziet de meeste daken met deze lei. De Samaca 55 lei komt uit de groeve 55 - Juanita en is de bekendste groeve op de Nederlandse markt. Dit natuurproduct is onder alle omstandigheden stormvast, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor extreme hoogtes of stormgevoelige locaties. Daarnaast is deze lei vochtbestendig, kan vorst en hitte tot 200 graden verdragen en verkleurt niet door de zon of andere omstandigheden, zoals in dit specifieke geval zeelucht. Naast het boeken van esthetische verbeteringen, heeft de natuurlei ook gezorgd voor een exclusieve uitstraling aan de recreatiewoningen.

In het kader van duurzaamheid zijn er ook opdak zonnepanelen opgekomen waarbij wij zorggedragen hebben voor het indekken van de zonnepanelen haken en de doorvoeren.

Het was een uitdagend project waar Hegeraat Leidekkersbedrijf met trots op terugkijkt!

Terug naar alle projecten

Projectspecificaties

Adres
Nieuwesluisweg 1 te Breskens
Werkzaamheden
gevelbekleding, leien
Type product
Samaca 55 leien 40x25cm
Jaar van uitvoering
2023
Klantverhalen

"Kwaliteit, professionaliteit "

Hegeraat Leidekkersbedrijf heeft de leien verzorgd op de Villa Water op het werk Breskens Zuid. Een bedrijf wat in de voorbereiding en in de uitvoering meedenkt.

Jacco Walhout
Uitvoerder

De mogelijkheden voor uw woning bespreken met een expert?

Totaalpartner voor dak- & gevelbekleding
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram