Project

33 appartementen, Weert

In januari 2019 zijn wij in opdracht van Stam en de Koning Vastgoed en Bouw gezamenlijk gestart met het maken van een design en build hellend dakvlak en gevel voor de bouw van 33 appartementen, commerciële ruimte en een parkeergarage, te Weert. Dit traject is gaandeweg doorgezet door het familiebedrijf VAN BUSSEL Bouw en Vastgoed, onze gezamenlijke uitvoeringspartner. In januari 2021 zijn we gestart met de uitvoering van dit maatwerktraject hellend dakvlak.

Door de uitvoering van dit maatwerktraject zijn verschillende materialen en details gewijzigd en is de prijs-kwaliteitverhouding voor het ontwerp verbeterd. De materiaalkeuzes zijn geadviseerd vanuit onze lange ervaring in onderhoud en beheer hellende daken, hierdoor zijn in het ontwerp geen onderhoudsgevoelige materialen gekozen, maar is er juist voor duurzame en circulaire materialen gekozen en zijn er lagere onderhoudskosten. Terugkijkend op een prachtig eindresultaat en een fijne samenwerking zijn wij zeer tevreden!    

Terug naar alle projecten

Projectspecificaties

Adres
Emmasingel 53, Weert
Werkzaamheden
leien, zink-koper-en-loodwerk
Type product
Samaca 55 leien 40x25cm, blank zink, lood
Jaar van uitvoering
2021

De mogelijkheden voor uw woning bespreken met een expert?

Totaalpartner voor dak- & gevelbekleding
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram