Project

Woonhuis, Voorthuizen

Wat een verschil! In Voorthuizen is dit woonhuis voorzien van een nieuw leiendak. De oude Eternit leien waren asbestvrij en zijn daarom door ons eigen team afgevoerd. De meeste daken met dit soort kunstleien bevatten wel asbestvezels en worden dan zorgvuldig verwijderd door een asbestsaneringsbedrijf. De Eternit leien zijn vervangen voor prachtige natuurleien afkomstig van onze vaste leverancier Lei Import. Dit zorgt ervoor dat een woning er weer chique en luxe uit komt te zien. Wat ons betreft een waarde verhoging ten opzichte van de woning.

Terug naar alle projecten

Projectspecificaties

Adres
Vredenhof 6, Voorthuizen
Werkzaamheden
leien
Type product
Samaca 55 leien 40x25cm
Jaar van uitvoering
2022
Klantverhalen

"Dak vernieuwd met natuurleisteen. Supermooi!"

Vorige maand is het dak van ons huis vernieuwd met natuurleisteen. De firma Hegeraat heeft het werk uitgevoerd, zeer naar onze tevredenheid. Alles is in goed overleg gedaan, van het opbouwen van de steiger rond het huis tot einde werkzaamheden. Geen onaangename verrassingen. Men is zeer klantvriendelijk en komt de afspraken goed na. Gezien onze positieve ervaring met de firma Hegeraat kunnen wij dit bedrijf van harte aanbevelen.

Ed
Eigenaar woning

De mogelijkheden voor uw woning bespreken met een expert?

Totaalpartner voor dak- & gevelbekleding
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram