Project

Woonhuis, Voorthuizen

Wat een opmerkelijke transformatie! In Voorthuizen is de dakbedekking van deze woning vernieuwd met natuurleien. De oude Eternit leien, die geen asbest bevatten, zijn door ons eigen team verwijderd. Voor daken met kunstleien die wel asbestvezels bevatten, schakelen we zorgvuldig een asbestsaneringsbedrijf in voor de verwijdering. De Eternit leien zijn vervangen door prachtige natuurleien van onze vaste leverancier Lei Import. Hierdoor krijgt de woning een stijlvolle en luxe uitstraling.

Terug naar alle projecten

Projectspecificaties

Adres
Vredenhof 6, Voorthuizen
Werkzaamheden
leien
Type product
Samaca 55 leien 40x25 cm
Jaar van uitvoering
2022
Klantverhalen

"Dak vernieuwd met natuurleisteen. Supermooi!"

Vorige maand is het dak van ons huis vernieuwd met natuurleisteen. De firma Hegeraat heeft het werk uitgevoerd, zeer naar onze tevredenheid. Alles is in goed overleg gedaan, van het opbouwen van de steiger rond het huis tot einde werkzaamheden. Geen onaangename verrassingen. Men is zeer klantvriendelijk en komt de afspraken goed na. Gezien onze positieve ervaring met de firma Hegeraat kunnen wij dit bedrijf van harte aanbevelen.

Ed
Eigenaar woning

De mogelijkheden voor uw woning bespreken met een expert?

Totaalpartner voor dak- & gevelbekleding
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram