Project

Villa, Huizen

Deze prachtige villa, gelegen te midden van een bosrijke omgeving, heeft een nieuw leipannendak gekregen. De leipannen, die verschillende kleuren hebben, zijn zorgvuldig geselecteerd en samengesteld. Het eindresultaat is werkelijk verbluffend! Hegeraat Leidekkersbedrijf is vol trots dat deze villa nu deel uitmaakt van de projectenportfolio.

Om het duurzame karakter van dit project te benadrukken, zijn de oude leipannen geplaatst in speciale inruilrekken, geleverd door Van Luijtgaarden. Hierdoor kunnen de pannen eenvoudig en zonder schade worden ingezameld. Van Luijtgaarden voert vervolgens een controle uit op de gebruikte leipannen en classificeert deze op basis van de Ladder van Lansink. Het uiteindelijke doel is om voor elk product een geschikte herbestemming te vinden. Dit proces draagt bij aan een effectieve recycling en vermindert verspilling aanzienlijk.

Terug naar alle projecten

Projectspecificaties

Adres
Privé
Werkzaamheden
leipannen
Type product
Sahtas Multicolor
Jaar van uitvoering
2021

De mogelijkheden voor uw woning bespreken met een expert?

Totaalpartner voor dak- & gevelbekleding
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram