Project

Villa, Wassenaar

In Wassenaar heeft Hegeraat Leidekkersbedrijf in 2024 deze vrijstaande villa voorzien van een nieuw leipannendak met handgevormde pannen. De eigenaren zijn bij onze vaste leverancier Traditec op advies afspraak geweest om de kleuren samen te stellen. Dit hebben zij als erg prettig ervaren zoals in de review onderstaand te lezen is. Er is gekozen voor multicolor handgevormde leipannen, dit geeft een levendige uitstraling en daarnaast leidt dit niet tot een super strak resultaat, omdat iedere leipan net anders is qua afmeting. In onze ogen een uitstekende keuze om de charme en de karakteristieke uitstraling te behouden!

Terug naar alle projecten

Projectspecificaties

Adres
Koekoekslaan 2B te Wassenaar
Werkzaamheden
leipannen
Type product
Sahtas Multicolor
Jaar van uitvoering
2024
Klantverhalen

"Zonder zorgen een prachtig nieuw leien dak!"

Max (Hegeraat) en zijn mannen hebben een pracht dak op ons huis gelegd. Uiterst plezierig in de omgang, vriendelijke jongens die ons volledig ontzorgd hebben gedurende het gehele proces. "Het liep van een leien dakje" is zeker van toepassing op jullie! Wij zijn heel blij met de vakkundigheid en zorgvuldigheid. Het is immers niet elke dag dat je een nieuw dak moet hebben, gelukkig maar! Wij kunnen Hegeraat en de leverancier Remco Viergever van harte aanbevelen! Wij wensen jullie een mooie toekomst toe!

Bernadette
Huiseigenaar

De mogelijkheden voor uw woning bespreken met een expert?

Totaalpartner voor dak- & gevelbekleding
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram