Project

Villa, Wassenaar

In Wassenaar is in 2024 een ruime, karakteristieke villa voorzien van een nieuw leipannen dak. De eigenaar heeft samen met de leipannen leverancier de kleuren van de leipannen zorgvuldig gekozen, resulterend in een prachtig eindresultaat. Het huis straalt weer levendigheid uit en de eigenaren kunnen er nu weer lange tijd van genieten.

Na voltooiing van de werkzaamheden hebben de eigenaren een positieve review achtergelaten op onze klantenvertellen pagina. Deze leest u onderaan de pagina!

Terug naar alle projecten

Projectspecificaties

Adres
Koekoekslaan 2B, Wassenaar
Werkzaamheden
leipannen
Type product
Sathas handvorm - diverse kleuren gemixt
Jaar van uitvoering
2024
Klantverhalen

"Zonder zorgen een prachtig nieuw leien dak!"

Max (Hegeraat) en zijn mannen hebben een pracht dak op ons huis gelegd. Uiterst plezierig in de omgang, vriendelijke jongens die ons volledig ontzorgd hebben gedurende het gehele proces. "Het liep van een leien dakje" is zeker van toepassing op jullie! Wij zijn heel blij met de vakkundigheid en zorgvuldigheid. Het is immers niet elke dag dat je een nieuw dak moet hebben, gelukkig maar! Wij kunnen Hegeraat en de leverancier Remco Viergever van harte aanbevelen! Wij wensen jullie een mooie toekomst toe !

Bernadette
Huiseigenaar

De mogelijkheden voor uw woning bespreken met een expert?

Totaalpartner voor dak- & gevelbekleding
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram