Project

Woonhuis, Bennebroek

In Bennebroek hebben onze vakmensen in 2022 hard gewerkt aan de vervanging van het dak van dit ruime woonhuis met nieuwe leipannen! Het verschil tussen het voor- en naresultaat is opmerkelijk. Namens de bewoners hebben we een prachtige beoordeling van een 10 mogen ontvangen op klantenvertellen. Hier zijn we als bedrijf bijzonder dankbaar en trots op. Het geeft aan dat ons werk echt gewaardeerd wordt. De leipannen zijn geleverd door onze vertrouwde leverancier Traditec.

Terug naar alle projecten

Projectspecificaties

Adres
Grote Sparrenlaan 2, Bennebroek
Werkzaamheden
leipannen
Type product
Sathas Brookhurst Rood Bezand
Jaar van uitvoering
2022
Klantverhalen

"Echt vakwerk"

Het is mooi om te zien hoe dit familiebedrijf uit Brabant op zeer vakkundige wijze met twee generaties op het dak bezig is. Het vakmanschap staat hoog in het vaandel. Van het eerste begin af klopt alles. Ze beloven geen dingen die ze niet waar kunnen maken, maar wel de zekerheid van een gedegen uitvoering tegen een eerlijke prijs. Voor ons als opdrachtgevers was het enorm leerzaam om de dakrenovatie te volgen. Geen moeite was te veel om ons uit te leggen hoe dingen gemaakt werden en wanneer de diverse werkzaamheden zouden worden uitgevoerd. Planning uitstekend op orde. Behalve vakkundig zijn het ook nog eens heel aardige mensen. Tot onze verrassing stond opeens onze windwijzer, die we een tijdje geleden voor het aanbrengen van een schoorsteenpijp gedemonteerd hadden, weer gelast en wel te pronken op onze schoorsteen. Keurig aangepast en geschilderd. Klasse! We zijn blij met het prachtige eindresultaat. We zijn kortom zeer tevreden over de dakrenovatie, zoals Van Hegeraat deze voor ons heeft uitgevoerd.

Willem
Eigenaar woning

De mogelijkheden voor uw woning bespreken met een expert?

Totaalpartner voor dak- & gevelbekleding
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram