Project

Woonhuis, Bennebroek

In Bennebroek zijn onze vakmannen in 2022 hard bezig geweest met het leggen van een nieuw leipannen dak op dit riante woonhuis! Het voor- en na resultaat laat een wereld van verschil zien. Namens de bewoners hebben wij een erg mooie beoordeling van een 10 mogen ontvangen op klantenvertellen. Hier zijn wij als bedrijf erg dankbaar voor en trots op. Dit laat zien dat ons werk echt gewaardeerd wordt!

De leipannen zijn geleverd door onze vaste leverancier Traditec

Terug naar alle projecten

Projectspecificaties

Adres
Grote Sparrenlaan 2, Bennebroek
Werkzaamheden
leipannen
Type product
Leipan Sathas Brookhurst rood bezand
Jaar van uitvoering
2022
Klantverhalen

"Echt vakwerk"

Het is mooi om te zien hoe dit familiebedrijf uit Brabant op zeer vakkundige wijze met twee generaties op het dak bezig is. Het vakmanschap staat hoog in het vaandel. Van het eerste begin af klopt alles. Ze beloven geen dingen die ze niet waar kunnen maken, maar wel de zekerheid van een gedegen uitvoering tegen een eerlijke prijs. Voor ons als opdrachtgevers was het enorm leerzaam om de dakrenovatie te volgen. Geen moeite was te veel om ons uit te leggen hoe dingen gemaakt werden en wanneer de diverse werkzaamheden zouden worden uitgevoerd. Planning uitstekend op orde. Behalve vakkundig zijn het ook nog eens heel aardige mensen. Tot onze verrassing stond opeens onze windwijzer, die we een tijdje geleden voor het aanbrengen van een schoorsteenpijp gedemonteerd hadden, weer gelast en wel te pronken op onze schoorsteen. Keurig aangepast en geschilderd. Klasse! We zijn blij met het prachtige eindresultaat. We zijn kortom zeer tevreden over de dakrenovatie, zoals Van Hegeraat deze voor ons heeft uitgevoerd.

Willem
Eigenaar woning

De mogelijkheden voor uw woning bespreken met een expert?

Totaalpartner voor dak- & gevelbekleding
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram