Project

Woonhuis, Oisterwijk

Deze vrijstaande woning in Oisterwijk heeft in 2023 een gloednieuw leipannendak gekregen. De renovatie was noodzakelijk vanwege herhaalde problemen door verzakkingen in het dakbeschot, veroorzaakt door doorgeroeste spijkers in de panlatten. Gelegen te midden van een bosrijke omgeving, was er ook sprake van een snellere ophoping van vervuiling op de leipannen, in vergelijking met woningen die niet omgeven zijn door groen. Om deze kwesties aan te pakken, is de woning volledig voorzien van nieuw lattenwerk, leipannen en goten. De keuze viel op een prachtige donkere kleur leipannen, specifiek de Koramic 301 blauw gesmoord van Traditec.

Terug naar alle projecten

Projectspecificaties

Adres
Oisterwijk
Werkzaamheden
leipannen
Type product
Koramic 301 blauw gesmoord
Jaar van uitvoering
2023
Klantverhalen

"Kwaliteit, Professionaliteit"

De klus is netjes geklaard in weer en wind door hard werkende, nette, vrolijke dakdekkers. Het dak ziet er mooi gestroomlijnd uit en zo ook de dakgoot, die ook aan vernieuwing toe was. Er wordt goed gebrainstormd voor een prima resultaat. Ook voor timmerwerk of een tegeltje plaatsen draaiden ze hun hand niet voor om.

M. Driessen
Eigenaar

De mogelijkheden voor uw woning bespreken met een expert?

Totaalpartner voor dak- & gevelbekleding
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram