Project

Woonhuis, Oisterwijk

Deze vrijstaande woning gelegen in Oisterwijk is in 2023 voorzien van een nieuwe leipannen dak. Het dak was toe aan vernieuwing omdat er de laatste jaren zich meermaals problemen voordeden wat was toe te kennen aan verzakkingen in het dakbeschot. De oorzaak van de verzakkingen ontstonden door de spijkers in de panlatten die waren doorgeroest. Daarnaast staat deze woning in een bosrijke omgeving waardoor ook vervuiling van de leipannen sneller toeneemt dan wanneer een woning niet omringt is door groen. De woning is daarom compleet voorzien van nieuw lattenwerk, leipannen en goten. Er is gekozen voor een mooie donkere kleur leipan. De leipannen Koramic 301 blauw gesmoord zijn afkomstig van Traditec.

Terug naar alle projecten

Projectspecificaties

Adres
Oisterwijk
Werkzaamheden
leipannen
Type product
Leipan Koramic 301 blauw gesmoord
Jaar van uitvoering
2023
Klantverhalen

"Kwaliteit, Professionaliteit"

De klus is netjes geklaard in weer en wind door hard werkende, nette, vrolijke dakdekkers. Het dak ziet er mooi gestroomlijnd uit en zo ook de dakgoot, die ook aan vernieuwing toe was. Er wordt goed gebrainstormd voor een prima resultaat. Ook voor timmerwerk of een tegeltje plaatsen draaiden ze hun hand niet voor om.

M. Driessen
Eigenaar

De mogelijkheden voor uw woning bespreken met een expert?

Totaalpartner voor dak- & gevelbekleding
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram