Project

Woonhuis, Veghel

In Veghel heeft dit ruime woonhuis met bijgebouw nu een leiendak. Voorheen waren de daken bedekt met riet, maar zoals te zien is op de foto's, was vervanging noodzakelijk. De eigenaren wilden een ander materiaal voor de renovatie van zowel het hoofdgebouw als het bijgebouw. De keuze viel op Samaca 55 natuurlei vanwege de natuurlijke uitstraling, antraciete kleur, lange levensduur en het feit dat het weinig onderhoud vergt.

Voorafgaand aan het plaatsen van de natuurleien is het dak eerst voorzien van geïsoleerde dakplaten. Bovendien zijn verschillende zink- en loodwerkzaamheden uitgevoerd. Naar onze mening is dit een verstandige keuze om het meteen goed aan te pakken.

Terug naar alle projecten

Projectspecificaties

Adres
Pater Visserslaan 14, Veghel
Werkzaamheden
leien
Type product
Samaca 55 leien 35x20 cm
Jaar van uitvoering
2023
Klantverhalen

"Kwaliteit, Professionaliteit"

Ons dak is door de medewerkers van Hegeraat volledig geïsoleerd en voorzien van natuurleien. Het hele project en resultaat is boven verwachting. Wij hadden serieuze vakmensen bij ons aan het werk die betrokkenheid tonen en meedenken.

H. Nederhof
Eigenaar

De mogelijkheden voor uw woning bespreken met een expert?

Totaalpartner voor dak- & gevelbekleding
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram