Project

Woonhuis, Veghel

In Veghel is dit riante woonhuis met bijgebouw voorzien van een leiendak. Voorheen waren de daken gedekt met riet, maar het riet was zoals u aan de foto's kunt zien nodig toe aan vervanging. De huiseigenaren wilde een ander product voor het renoveren van de woning en het bijgebouw. De keuze is gevallen op Samaca 55 natuurlei, vanwege de natuurlijke uitstraling, antracieten kleur, lange levensduur en gezien het onderhoudsarme aspect.

Vooraf het aanbrengen van de natuurleien is het dak allereerst voorzien van geïsoleerde dakplaten en daarnaast zijn er verschillende zink- en loodwerkzaamheden uitgevoerd. Wat ons betreft een slimme keuze om het één keer goed aan te pakken.

Terug naar alle projecten

Projectspecificaties

Adres
Pater Visserslaan 14 te Veghel
Werkzaamheden
leien
Type product
Natuurleien Samaca 35x20cm
Jaar van uitvoering
2023
Klantverhalen

"Kwaliteit, Professionaliteit"

Ons dak is door de medewerkers van Hegeraat volledig geïsoleerd en voorzien van natuurleien. Het hele project en resultaat is boven verwachting. Wij hadden serieuze vakmensen bij ons aan het werk die betrokkenheid tonen en meedenken.

H. Nederhof
Eigenaar

De mogelijkheden voor uw woning bespreken met een expert?

Totaalpartner voor dak- & gevelbekleding
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram