Hegeraat

Renovatie leien dak

Renovatie leien dak

De renovatie van een leien dak is een taak die u best overlaat aan een professional. Zo voorkomt u schade aan uw dak. Schakel daarom Hegeraat Leidekkersbedrijf, de specialist in leien daken, in voor de renovatie van uw dak.

Professionele renovatie van uw leien dak

Een leien dak renoveren is geen sinecure. Als u niet oplet, veroorzaakt u namelijk meer schade aan uw dak. Daarom laat u dit best over aan een professional. Wij zijn gespecialiseerd in leien daken en weten als geen ander hoe we uw dak veilig en grondig kunnen renoveren. Ons vakmanschap is algemeen bekend. Zo renoveerden we al de daken van gebouwen onder bescherming van Monumentenzorg. Bekijk onze fotogalerij voor enkele voorbeelden van ons werk.

Waarom renoveren?

Leien daken hebben heel wat voordelen. Zo hebben ze een karakteristieke uitstraling en zijn ze uiterst isolerend. Ook zijn leien uiterst stormbestendig en hebben ze een lang leven beschoren. Echter kunnen ook leien breken of verslijten. Om uw dak een optimale bescherming te bieden, is het van belang uw leien dak dus tijdig te renoveren.

Wees zeker van uw stuk

Weet u niet zeker of uw leien dak aan renovatie toe is? Laat uw dak dan grondig reinigen. Bij een reiniging wordt vuil als algen, mos en stof door ons met de uiterste zorg onder hogedruk verwijderd. Dit legt eventuele gebreken van uw dak bloot. Zo komen mogelijk gebroken leien aan het licht en weet u perfect in welke staat uw dak is. Indien een renovatie van uw leien dak niet nodig is, eindigen we de reinigen met een milieuvriendelijk middel dat de lagen en mos doodt.

VRAAG VANDAAG NOG EEN OFFERTE

Wacht niet langer en schakel de hulp in van Hegeraat Leidekkersbedrijf voor de renovatie van uw leien dak. Bel vandaag nog voor een gesprek en een offerte op maat naar het volgende nummer 0486-462038.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram