Hegeraat

Zinken hemelwater afvoer

Een zinken hemelwater afvoer is een uitstekende afwerking voor uw huis of bedrijfspand. Het is echter vakwerk dat best kan worden uitgevoerd door een specialist in lood- en zinkwerk. Reken daarom op Hegeraat Leidekkersbedrijf.

Een zinken hemelwater afvoer voor elke type gebouw

Bij een zinken hemelwater afvoer denkt u misschien aan historische panden. Echter wordt deze zinken afvoer steeds vaker gebruikt in moderne gebouwen waar het een fraaie en exclusieve uitstraling verleent aan het gebouw. Bovendien worden zowel woonhuizen als commerciële gebouwen uitgerust met dergelijke zinken hemelwater afvoer.

Waarom kiezen voor zink?

Zinken hemelwater afvoeren zijn populair dankzij de karakteristieke uitstraling die ze aan uw gebouw verlenen. Bovendien geniet u met zink van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Een zinken hemelwater afvoer doet jarenlang dienst. Dit heeft zink te danken aan een uitstekende bestendigheid tegen corrosie. Daarom is een zink de perfecte keuze voor uw afvoeren.

Specialist in zink

Bij zinkwerk is een nauwkeurige installatie zeer belangrijk. Bij Hegeraat Leidekkersbedrijf kunt u altijd rekenen op echt vakwerk en een professionele installatie. Als een van de weinige bedrijven gespecialiseerd in zinken roevendaken, zijn we namelijk dagelijks bezig met zinkwerk.

TRANSPARANTE WERKWIJZE

Voor we aan de slag gaan met het plaatsen van een zinken hemelwater afvoer voeren we eerst een verkennend gesprek met u om de situatie te bespreken. Vervolgens maken we een transparante offerte op. Zo weet u wat u kan verwachten. Neem vandaag nog contact op met ons online of bel naar 0486 – 462 038.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram