Hegeraat

Asbest dak vervangen

Een asbest dak vervangen laat u best aan professionals over. Schakel daarom Hegeraat Leidekkersbedrijf in om het asbesthoudende dakbedekking te verwijderen.

Uw asbest dak veilig vervangen

Bevat het dak in uw huis vermoedelijk asbest of heeft uw nog asbest golfplaten liggen op uw bedrijfspand? Dan wordt het tijd om deze te vervangen door een gloednieuw dak. Reken op Hegeraat Leidekkersbedrijf om uw asbest dak te vervangen met een uitstekend nieuw en veilig dak.

Daken in alle vormen en maten

Bij Hegeraat Leidekkersbedrijf zijn we gespecialiseerd in het leggen van leidaken. Echter leggen we alle soorten dakpannen. Dit doen we altijd met de nodige professionaliteit en aandacht voor detail. Bij ons krijgt u een dak dat uw gebouw jarenlange bescherming biedt, ook tijdens stormweer. Lees alles over onze uitstekende leien daken of bekijk ons assortiment dakpannen en vind het dak dat bij u past.

Subsidieregeling

Als u uw asbest dak wilt vervangen, kunt u genieten van de subsidieregeling verwijderen asbestdaken. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij de overheid een aanvraag doen voor deze subsidie. Voor het vervangen van een asbest dak vanaf 35 vierkante meter kunt u recht hebben op een subsidie van 4,50 euro per vierkante meter.

WACHT NIET LANGER

Er is geen beter moment uw asbest dak te vervangen dan nu. Wacht niet langer en neem nu contact met ons op voor een transparante offerte om uw dak te vervangen met een prachtig en veilig nieuw exemplaar. Twijfelt u over de beste keuze dakpan voor uw nieuw dak? Als u vragen heeft, mag u altijd contact met ons opnemen online of bel naar 0486 – 462 038.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram