Hegeraat

Koperen dak

Koperen dak

Een koperen dak geeft ieder pand in Den Bosch, Utrecht of Eindhoven een schitterend aanzicht. Voor het plaatsen van een koperen dak moet u bij een specialist als Hegeraat Leidekkersbedrijf zijn. Wij richten ons met name op leiwerk, maar daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in dakbedekking met koper en zink. Onze vakbekwame medewerkers hebben alle kennis en kunde in huis om u een service op maat te bieden. Als u verzekerd wilt zijn van een kwaliteitswerk, schakelt u Hegeraat Leidekkersbedrijf in!

Een koperen dak zorgt voor een bijzondere uitstraling

Met een koperen dak krijgt uw woning in regio Breda, Oss of Tilburg een bijzondere uitstraling. Het hoogwaardige koperwerk dat wij gebruiken voor uw dak heeft in het begin een roodbruine kleur. Onder invloed van regen en wind verandert deze kleur na verloop van tijd in de karakteristieke groene kleur van een koperen dak. Naast het dak kunt u koper ook voor andere toepassingen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een dakgoot, regenpijp, gevel of raamdorpel van koper. Heeft u bijzondere wensen op het gebied van koper? Geef dit dan aan bij onze medewerkers en dan kijken wij samen met u wat de mogelijkheden zijn.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Heeft u nog vragen over het plaatsen van een koperen dak op uw woning of bedrijfspand in Noord-Brabant, Gelderland of Utrecht? Of bent u benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze medewerkers. Hegeraat Leidekkersbedrijf is telefonisch bereikbaar via 0486-462038.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram