Hegeraat Leidekkersbedrijf is een dynamisch en gespecialiseerd leidekkersbedrijf met de nodige vakmanschap.

Hegeraat Leidekkersbedrijf zet zich graag voor u in

De expertise van een leidekker is belangrijk. Een dak dat goed afgewerkt is, is namelijk van groot belang voor elk pand. Landelijk inzetbaar. De medewerkers van Hegeraat Leidekkersbedrijf zorgen dat uw dak is voorzien van een kwalitatief goede natuurleien. Vanwege onze goed prijs-kwaliteitverhouding, die zeer concurrerend is, kan iedereen genieten van de kwaliteit van een leien dak en de fraaie uitstraling die dit uw pand geeft.

Stelt u zich toch eens voor: een leien dak op uw woning of uw vakantiewoning. Maar het kan ook op het dak van uw kantoorpand. Onze leidekkers doen het graag voor u. Bij Hegeraat Leidekkersbedrijf kunt u er zeker van zijn dat er goed werk wordt verricht. Bij ons bent u in juiste handen.

Leien zijn allang niet meer het privilege van kerken, kloosters en kastelen

Sinds de lei ook in Nederland populair is geworden en in één adem met andere dakbedekkingen wordt genoemd, zijn ook grote en kleine utiliteitsgebouwen en met name de luxere woningen en villa’s met dit exclusieve product bedekt. Met lei kan het dak én gevel worden bekleed. Lei doorbreekt een zeker monotonie in het bouwen.
De lei kan door haar vlakke vorm uitstekend worden gecombineerd met andersoortige materialen, zoals koper en zink. Ook wordt veelvuldig de combinatie van koperen cq. zinken roeven- en felsdaken toegepast. De afmeting van de lei maakt vele, ook gebogen, dakvormen mogelijk. Elke lei wordt muurvast bevestigd d.m.v. leihaken en/of leinagels. Deze leihaken zijn vervaardigd uit RVS 316 en de leinagels uit koper. Hierdoor is het onder alle omstandigheden een stormvaste toepassing. Bent u op zoek naar een goede leidekker dan moet u bij Hegeraat uit Schaijk zijn.

Neem vrijblijvend contact met ons op.